OFFLINE

Alexa Chung a hét rosszul öltözöttje

2013. szeptember 17., kedd 14:44

A brit műsorvezető és társasági ismertember leginkább spontán, sallangmentes stílusáról ismert, de néha ő is hibázik. Szerintünk a Vogue díszvacsoráján, melyet a londoni divathét alkalmából rendeztek az angol fővárosban, hibázott, nem volt jó ötlet szakadt bársonyruhában megjelennie.

Szerintem a ruha...

  • 282
    Király!
  • 250
    Kínos.

Bár a punk nagyon trendi mostanság, és a tervező, Christopher Kane is csak a divatot követte, amikor februárban megtépett estélyiket küldött kifutóra, nem kéne feltétlenül minden irányzatot követni.

Szegény Chung a cirka 1500 eurós (448 ezer forintos) ruhában úgy néz ki, mint aki beakadt valamibe indulás előtt, és már nem volt ideje átöltözni, így inkább kínosan végigvigyorogja az estét, hátha így senki nem veszi észre a ruházati malőrt. Ha baleset érte volna a vintage stílusú sötétkék ruhát, még megbocsátható lenne, de hogy direkt ilyen, az nagyon kínos. Szerintünk. És önnek hogy tetszik a tépett designerruha? Szavazzon! Ha tetszik, egy hasonló sötétkék ruhát kicsit megvagdosva könnyen kap ilyen végeredményt, de ha van rá kerete, rendeljen hasonlót innen 1600 euróért (478 ezer forint), vagy innen 1500 euróért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta