Alexa Chung a hét rosszul öltözöttje

A brit műsorvezető és társasági ismertember leginkább spontán, sallangmentes stílusáról ismert, de néha ő is hibázik. Szerintünk a Vogue díszvacsoráján, melyet a londoni divathét alkalmából rendeztek az angol fővárosban, hibázott, nem volt jó ötlet szakadt bársonyruhában megjelennie.

Szerintem a ruha...

Bár a punk nagyon trendi mostanság, és a tervező, Christopher Kane is csak a divatot követte, amikor februárban megtépett estélyiket küldött kifutóra, nem kéne feltétlenül minden irányzatot követni.

Szegény Chung a cirka 1500 eurós (448 ezer forintos) ruhában úgy néz ki, mint aki beakadt valamibe indulás előtt, és már nem volt ideje átöltözni, így inkább kínosan végigvigyorogja az estét, hátha így senki nem veszi észre a ruházati malőrt. Ha baleset érte volna a vintage stílusú sötétkék ruhát, még megbocsátható lenne, de hogy direkt ilyen, az nagyon kínos. Szerintünk. És önnek hogy tetszik a tépett designerruha? Szavazzon! Ha tetszik, egy hasonló sötétkék ruhát kicsit megvagdosva könnyen kap ilyen végeredményt, de ha van rá kerete, rendeljen hasonlót innen 1600 euróért (478 ezer forint), vagy innen 1500 euróért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek