OFFLINE

Mary Katranzou romantikus nyárról álmodik

2013. szeptember 16., hétfő 12:25 |

A londoni divathét harmadik napján mutatta be 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját a görög származású designer, Mary Katrantzou, aki 2009-es debütálása óta a divathét egyik fénypontjának számít Londonban.

A tervező tavalyi, baljósabb hangvételű gyűjteménye után visszatért a romantikusabb vonalhoz és egy színesebb; flureszkáló rózsaszín, kék, zöld és sárga árnyalatokban gazdag kollekcióban gondolkodott, melyet idén hímzett selyemmel és Swarovski kristályokkal kombinált cipőkkel fejelt meg.

A mesébe illő lábbeliket – melyek első ránézésre Marie Antoinette és Hamupipőke fűzős cipőire emlékeztetnek – valószínűleg hamar elkapkodják majd a saját irányítószámmal rendelkező cipőosztályon a manhattani Saks Fifth Avenue üzletházban. Főleg annak fényében, hogy kevés divatház rukkolt elő a nyárra motoros bakancsokon és tűsarkún kívül más ötlettel.

A digitális nyomatokban erős, művészlélekkel megáldott Katranzou másik nagy meglepése a 3D hatást keltő neoprén darabjai, túlméretezett kabátjai, koktélruhái mellett az apró virágokkal díszített teáscsésze-formájú, kristályokkal és fodrokkal megpakolt ruhák voltak, melyek merész ötletnek számítanak a korábbi, New York-i és londoni bemutatók minimalista és monokróm kollekcióinak tekintetében. Nézze meg a galériában, hogy milyen kreatív ötleteket vetett be Katranzou a nyárra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta