OFFLINE

Julia Robertsnek 45 évesen is jól áll a vörös

2013. szeptember 16., hétfő 10:19

Heti Ki viselte jobban? szemlénkből nem hagyhattuk ki Julia Roberts-et, hiszen a színésznő megmutatta: az ötvenhez közel is lehet stílusosan viselni a vörös színt. Nem is akármilyen ruhadarabot választott: az egyik emlékezetes darabot a Dolce&Gabbana 2013-as őszi-téli kollekciójából. Ugye emlékszünk, amikor az egész színpad izzott a több tucat ugyanolyan színű ruhától?

Helyet kapott még a franciák üdvöskéje, Marion Cotillard is, aki Christian Dior különleges szabású ruhájában jelent meg egy eseményen és Sarah Paulson, aki egy haute couture remekműben mutatkozott. Ön pedig ismét dönthet, hogy a modellen vagy a hírességen szereti jobban ugyanazt a ruhát.

Marion Cotillard Diorban

Kin mutat jobban a Dior-ruha?

 • 2873
  Marion Cotillard
 • 941
  A modell

A francia színésznő egy fekete, égszínkék dekoltázsbetétes Christian Dior-ruhában jelent meg, amihez - jó szokásához híven - feltűzte a haját. A smink és manikűr tekintetében a korallos narancs dominál, a körmeit és ajkait is ilyen színűre festette. Ezzel az árnyalattal tökéletes harmonizál cipőjének pántja, ami amúgy egy tyúklábmintás hegyes orrú magas sarkú darab. Ékszereket abszolút nem viselt, teljesen hagyta a ruhát érvényesülni.

A modellen ezzel szemben óriási nyakéket, lilás harisnyaszerű kesztyűt, ehhez passzoló ajkakat és lenyalt hajat láthatunk. Ez a frizura amúgy tipikus példája annak, ami még a példaalanyon sem mutat jól, az pedig általában katasztrófába torkollik, ha valaki otthon szeretne valami hasonlót alkotni a saját hajával. A modell ezüstös-mentás lamészerű, a reneszánsz időkre emlékeztető lábbelit visel.

Julia Roberts Dolce & Gabbanában

A vörös ruha jobban mutat

 • 3735
  Julia Roberts-en
 • 617
  a manökenen

Az olasz márka őszi-téli kifutóját elözönlötték a vörös ruhák, Julia Roberts pedig közülük választott egyet. Példaként szolgálhat több ok miatt is: egyrészt középkorúként sem kell lemondanunk erről a színről, továbbá nem csak unalmasan, fehérrel és feketével lehet viselni. A nude például tökéletes mind cipők, mint kiegészítők tekintetében, helyesen tudta ezt a színésznő (stylistja) is. Körmeit sötétlilára lakkozta, a sminkje abszolút természetes. Az aranygyűrű jól megy mind a ruhához, mind a nude színű clutch-hoz is. A 45 évesen is tökéletes lábakra halványlila színű pántos, enyhén platformos magas sarkú került.

A kifutón látható modellt viszont nem kímélték: fülébe és nyakára is kilós arany fuxokat aggattak, haját összefogták és feltupírozták, holtsápadtra sminkelték és bordó rúzst kapott. A lábaira a ruha és az ékszerek szerelemgyereke került: kövekkel kirakott talppal és platformmal rendelkező korall színű bársony magas sarkút adtak a manökenre.

Sarah Paulson Georges Hobeika haute couture-ben

Ezt a versenyt nálam

 • 1681
  Sarah Paulson vitte el.
 • 1927
  a modell nyerte.

Úgy tűnik, Sarah Paulson biztosra ment és egy minden részletében kézzel készített Georges Hobeika-ruhát választott, amikor a 38. Torontói Filmfesztiválon a vörös szőnyegre lépett. Kevésbé volt merész a kiegészítő megválasztásaiban, ugyanis a ruha színéhez szinte tökéletesen passzoló kézitáskát vitt magával. A körmeit lakk nélkül hagyta, az arany karkötőjén kívül pedig csak egy kék fülbevalót vett fel. Lábaira hegyes orrú, metálos színű magas sarkú került, a ruha felsőrésze pedig lehetővé tette, hogy haját  kiengedve, kettéválasztva viselje.

A manöken még ennél is egyszerűbben festett: ékszert, táskát nem viselt. A haját hátrafogták, egy természetes sminket és a ruha színével tökéletesen megegyező nude magas sarkút kapott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta