OFFLINE

Kicsi a kínálat a USE samlpe sale-en

2013. szeptember 13., péntek 16:36

Nanushka, a Mono és a Komod után most épp a USE Unused tart nyárvégi kiárusítást a megmaradt próbadarabokból. Ám míg Nanushkánál rengeteg holmi volt és jelentős árengedmény, a Monónál meg turkálószag, itt nyitáskor a kávézó hátuljában mindössze három sztender áll, összesen biztos kevesebb mint 100 termékkel. Már a péntek két órás nyitáskor is legalább négy komoly vásárló keresgélt az ízlésesen fellógatott, 20-40 ezer forintos ruhák közt, az eseményre Facebookon pedig 130-an jeleztek vissza, úgyhogy ha 36-os a mérete (a szervezők elmondása szerint a ruhák 85% ekkora) és van 25 ezer forintja egy szoknyára, nadrágra, 40 ezre egy USE ruhára vagy ingre, akkor siessen, valószínűleg nem sokminden marad a szombati zárásra.

Az idei nyári kollekció darabjaira 50% kedvezmény van, a néhány régebbi ruhára, például a 2012-es téli szoknyára 70% a kedvezmény. Nézze meg a galériában, pontosan miből van egy-egy darab a kávézóban és mennyiért! Ugyan mindenről nincs fotónk, de tényleg nem túl nagy a kínálat.

Hol, mikor?

Budapesten, a Solinfo Café-ban tartják a kiárusítást szeptember 13-án 14.00 és 19.00 óra között, valamint szeptember 14-én 10.00 és 19.00 óra között. Pontos cím: 1077, Wesselényi utca 6.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta