OFFLINE

Fagyott lábujjal hangolódik az őszre a Daige

2013. szeptember 13., péntek 12:30

„Már nem kell sokat várnotok, hamarosan kikerül az új kollekciónk lookbookja! Addig ráhangolódásként itt egy moodboardunk” – írták Facebookon egyik kedvenc hazai márkánk, a Daige tervezői, és szöveghez alábbi képet mellékelték.

Bizony, a 15 fotóból álló montázs bal felső sarkában egy elfagyott lábfej látható, mely, tekintve, hogy téli kollekciójuk a hegymászás témája köré épült, kicsit morbid. Nem kicsit. Nekünk – és a kép kilenc lájkolójának – bejön a fanyar humor, és önnek? Ha nem, kattintson a cikire, ha tetszik a merész Facebook poszt, nyomjon a menőre!

Lookbook híján amúgy, ha a fenti képre kattint, megnézheti a KREA évzáró divatbemutatóján készült fotókat pár őszi-téli Daige ruháról!

1160 szavazat 1192 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta