OFFLINE

Túl szexis lenne a plus size reklám?

2013. szeptember 12., csütörtök 11:11

Legalábbis szexisnek szánták, most mégis azt mondják, hogy a teltebb nőket gúnyolja – írja a Huffington Post. A Candy Vaggio két reklámjában plus size modellek fekszenek egymás mellett, illetve valamennyire egymáson is tűsarkú cipőkben és szexi fehérneműkben. A problémát az jelenti, hogy közben az egyikük éppen vagy egy rágót csavargat az ujjával, vagy pedig cukrot eszik. A felháborodott bloggerek azt írják, hogy ez nemhogy nem szexis, hanem kifejezetten sértő, ugyanis azt sugallja, hogy azért lettek ezek a nők plus size modellek, mert szeretnek egészségtelen dolgokat fogyasztani. A képeket egyébként Tom Ford készítette, és elvileg az örömök és élvezetek hajszolásáról szólnak.

Gúnyolódnának?

  • 83
    Persze, hogy
  • 1907
    Nincs gond

A Díványon általában nagy-nagy örömmel foglalkozunk reklámokkal, korábban szerepeltek itt régi reklámok, amik hülyét csináltak a nőkből, és botrányos reklámok is, amiket betiltottak. Szerepelt egy kampányvideó is, ami arra hívta fel a figyelmet, hogy az aktivisták szerint hogyan tárgyiasítják a reklámok a nőket. Ebben az esetben erősen túlgondoltnak érezzük, hogy tényleg a teltebb nőkön gúnyolódnának a reklámosok, de jobb, ha ön dönti el, hogy valóban szemétkedésről van-e szó. Szavazzon, hogy sértő-e a Candy Vaggio reklámja!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta