OFFLINE

Így eddzen a Vogue 902 oldalas szeptemberi számával

2013. szeptember 12., csütörtök 08:48

A külföldi divatmagazinok, különösen a Vogue szeptemberi számát mindenki nyálat csorgatva várja, de mit kezdjünk vele, ha már hatvanszor végiglapoztuk, és unjuk? A refinery29 egyik segédszerkesztője kipróbálta, hogy milyen az, ha kézi súlyok hiányában a közel 1,5 kilós újsággal edz az ember. Részletek a hajtás után!

A szerkesztőség a The People's Bootcamp megalkotóját, Adam Rosantét kérte meg arra, hogy állítson össze egy gyakorlatsort, amelyet Tara Rasmus, segédszerkesztő mutat be a mellékelt videóban. A kisfilmből kiderül, hogy aki komolyan gondolja ezt az edzést, annak nem egy, hanem egyenesen két magazinnal kell rendelkeznie, ugyanis vannak olyan gyakorlatok, amelyekhez egy kiadvány nem elég. Dráma.

„Én tényleg ezzel a módszerrel edzettem, amikor a szüleimnél voltam, és nem volt kéznél súlyzó. Persze fontos, hogy a magazin elég vastag és így elég nehéz legyen. Igaz, nehéz megfogni, és fájnak tőle az ujjak. Inkább használjunk rizzsel vagy a liszttel teli zacskót vagy palackot” – írja az egyik olvasó, aki emellett azt ajánlja, hogy inkább digitális formában olvassuk a divatmagazinokat. Tara Rasmus szerint egyébként a fogásból adódó fájdalmat el lehet kerülni, ha gumivall összefogjuk a magazint, így nem csúsznak szét a lapok. „A magazin tényleg nehéz, és a gyakorlatok kemények” – tette hozzá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta