OFFLINE

A hét legrosszabbja: Victoria Beckham saját ruhájában

2013. szeptember 12., csütörtök 11:47

A legrosszabbak között üdvözölhetjük a héten Victoria Beckhamet, aki saját tavaszi kollekciójából választott magának ruhát. Az általában jól öltözött tervező – egyben focistafeleség – szokásától eltérően nem alakkövető szettben indult a New York-i divathét alatt vásárolni, hanem egy oltári bő ruhában, ami alatt egész családja elfért volna.

„Imádom ezt a ruhát, tegnap ezt viseltem és nagyon kényelmes, nyárias, szeretem a romantikus hangulatát! Tudjátok, minden szezonban szeretem kihívások elé állítani magam, és amikor először felderengett előttem ez a ruha, azon gondolkoztam, hogy tehetném vonzóvá, hogy lehetne szexis annak ellenére, hogy ilyen bő. Szerintem sikerült azzá tenni és ez egy nagyon menő ruha. Nagy sikert aratott tegnap ez a ruha, bementem sok üzletbe lés mindenhol mondták, hogy jaj, milyen szuper ez a ruha! Olyan érzés volt, mintha egy felhőt viselnék! Nagyon kényelmes és szép is!” – áradozott Victoria Beckham a Daily Mailnek.

Tényleg ez Beckhamné kedvenc ruhája, Twitterre is posztolta.
Tényleg ez Beckhamné kedvenc ruhája, Twitterre is posztolta.
Fotó: Twitter

Szerintünk ebben a lepelben semmi szexi nincs és a ruhát magasztalók is hazudtak Beckhamnének: megértjük őket, ha Victoria Beckham szembejönne, és beszélgetést akarnánk vele kezdeményezni, illetlen dolog lenne azzal kezdeni, hogy de csúnya a szettje. Viszont a halványkék borzalom annyira megkerülhetetlen, hogy ha már úgyse bírjuk levenni róla a szemünket és mondani kell valamit, hajlamosak leszünk megdicsérni.

Saját magát is posztolta Twitteren a ruhában, de nem túl jó minőségben.
Saját magát is posztolta Twitteren a ruhában, de nem túl jó minőségben.
Fotó: Twitter

Szerintem ez a ruha...

  • 492
    Szuper!
  • 2501
    Nagyon ciki!
  • 548
    Semmi extra

Nekünk a ruha színes se tetszik, a szabásról nem is beszélve, ami még a sáskatestű tervezőből is kövér matrónát csinál, de persze nem zárkózunk el attól, hogy valakinek tényleg bejöjjön a bő szabású ruha, úgyhogy szavazzon: önnek tetszik Bechkam 2014 tavaszára tervezett darabja, és ha a koppintása bekerül a Zarába, meg fogja venni, vagy ön is szörnyűnek látja a ruhát, akárcsak mi, és az alábbi profi paparazzo-fotó hátterében ácsorgó emberek?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta