Tommy Hilfiger búvárruhát tervezett a nőknek nyárra

A New York-i divathét ötödik napján Tommy Hilfiger a világ 11. legkeresettebb modelljével (a models.com besorolása szerint), a Nagylengyelből indult Axente Vanessával nyitotta meg 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóját a Pier 94-ben. A 62 éves tervező már a homokdűnékkel feldobott kifutóval egyértelművé tette, hogy igazi strandolós, vidám kollekciót kíván bemutatni kíváncsi közönségének.

„Egy kicsit megszállottja vagyok a West Coastnak. Az emberek szeretik a kaliforniai életmódot, mert az annyira amerikai és annyira király” – mondta a vogue.com-nak a tervező néhány nappal a bemutató előtt. A többnyire búvárruhákra emlékeztető, szörfös és deszkás ihletésű darabok, fényes-színes pólóruhák és cipzáras neoprén miniruhák javarészt élénk színeket (narancssárga, tengerkék, rózsaszín) kaptak Hilfigertől.

Bár azt még nem tudjuk, hogy a tengerparton egyértelműen menőnek számító darabok hogyan lesznek beilleszthetőek az utcai divatba a következő nyáron, azért a könnyűbúvár ruhán és a haspólókon kívül a divatház színes hátizsákjait, illetve lenge blézereit szívesen látnánk ruhatárunkban 2014-ben. Nézze meg ön is Tommy Hilfiger hangulatos nyári kollekcióját a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek