OFFLINE

Tényleg időtlen Kennedy elnök stílusa?

2013. szeptember 10., kedd 18:32

Kimondva vagy kimondatlanul, de a First Lady-knek minden korszakban kettős feladata volt: amellett, hogy kiállnak a férjük mellett, rendkívül nagy hatással vannak a kor szellemére, ezzel együtt a divatra is. Attól függetlenül, hogy éppen ki várta otthon az elnököt, nők milliói szerettek volna azonosulni vele. Gondoljunk csak Michelle Obamára, akinek ruhái a megjelenését követő napon már készlethiányosak az üzletekben.

Habár a házaspár férfi tagja ritkán tűnik ki az öltözködésével – a jól szabott öltönyön kívül nem nagyon tud mást felmutatni –, akad köztük olyan, akinek szellemisége és stílusa évtizedekkel később is jelen van a mindennapokban. Ilyen John F. Kennedy elnök is, akinek 13 fotóját gyűjtötte össze a HuffingtonPost, hogy azokhoz kapcsolódóan leckéket fogalmazzon meg a kor férfijai számára.

A cikk szerint Kennedy volt az első "laza" elnök és mindegy, hogy egy hajóútra indult vagy fontos tárgyaláson vett részt, az öltözéke mindig hibátlan volt. Mondhatnánk, hogy sok pénzből könnyű jól öltözni, azonban elég, ha mai politikusokat nézünk meg és rájövünk, hogy sajnos a vastag bankszámlával együtt nem érkezik együtt a jó ízlés. Galériánkra kattintva láthat tíz fotót Amerika egyik legkedveltebb vezetőjéről, a képaláírásokban pedig a "stílusleckéket".

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta