OFFLINE

Nézze meg a Velencei Filmfesztivál legszebb nőit!

2013. szeptember 10., kedd 10:11

Vasárnap este ért véget a hetvenedik Velencei Filmfesztivál: a közel két hetes rendezvény legszínesebb estélyi ruháit és legmélyebb dekoltázsait a Velveten már láthatta, mi most az augusztus 28-án kezdődő filmes mustra legemlékezetesebb, legszebb ruháit, azok tervezőit, és a legcsinosabb hölgyeket szedtük galériába. Kattintson Scarlett Johansson merész Versace ruhájáért, Dakota Fanning álomszép Elie Saab estélyiéért és még több szép színésznőért a galériára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta