OFFLINE

Mihalik Enikő két címlappal nyitja a szezont

2013. szeptember 9., hétfő 20:10

Mihalik Enikő a The Wild címlapján
Mihalik Enikő a The Wild címlapján

Sejtettük, hogy nem maradunk Mihalik Enikős divatanyagok és címlapok nélkül az őszi szezonban sem. A tavaszi-nyári fotósorozatokban vintage ihletésű képeken és hippiként pózoló magyar modell már két magazin borítójára is felkerült az idei hűvös szezon első felében.

A The Wild magazin még augusztusban tette „The Colours Issue” című kiadványa címlapjára a békéscsabai Mihalikot, melyen már az ősz meghatározó színeiben (rózsaszínben, bordóban illetve kékben) és a ruhákhoz passzoló visszafogott sminkben látható a modell.

Melyik címlap a jobb?

 • 119
  Mihalik ruhában
 • 681
  Mihalik ruha nélkül
 • 318
  Mindkettő
 • 170
  Kit érdekel

A Los Angelesből indult, divattal és kortárs művészetekkel foglalkozó The Glass magazin pedig szeptemberi címlaplányának választotta a szupermodellt.

A The Glassnak lőtt címlap kétségkívül figyelemreméltóbb, mint az előző, ugyanis Mihalik Enikő csupán egy kövekekkel kirakott, póráz-szerű nyakláncban,szemet hangsúlyozó natúr sminkben, kibontott hajjal pózol a lap fotósának, Bojana Tatarskának. Önnek melyik címlap tetszik jobban? Szavazzon!

Mihalik nyakláncban a The Glass szeptemberi borítóján
Mihalik nyakláncban a The Glass szeptemberi borítóján

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta