OFFLINE

Kínos sminkbakit vétett Naomi Watts

2013. szeptember 9., hétfő 20:11

Ha nem lenne (sajnos) szinte mindennapos az ehhez hasonló sminkbaki, azt is hihetnénk, hogy Naomi Watts tiltott porokban találta meg a boldogságot. A szeptember 5-i londoni, Diana hercegné életéről szóló film premierjén egy fehér ruhában láthattuk rendezett hajjal és természetes sminkkel. Azonban a bemutató utáni estélyen már nem sikerült ennyire tökéletesre a megjelenés.

Amikor sminkről van szó, nagyon sok fura végeredménnyel szembesülhetünk, Naomi Watts is elkövette az egyik legtipikusabb hibát, amivel mindenkinek számolnia kell, ha tudja, hogy fotózásra kerül sor - pláne, ha éjszaka. A legjobb sminket is képes elrontani az, ha nem megfelelő púdert választunk - ezt felejtette el a színésznő is (vagy sminkese), amikor HD púderrel fixálta azt. A HD púder a profi sminkesek kedvence, tévéfelvételeken hiánypótló, de a vakura elég rosszul reagál...

Mi a teendő? Hogy ne csak azt írjuk le, mit tilos, ezért úgy gondoltuk, hogy utánajárunk, milyen alternatívák vannak, ahol kisebb valószínűséggel számíthatunk kínos végeredményre. "Nem szabad vakus fotózásokon HD púdert alkalmazni, csak sima kőpúdert vagy porpúdert és egy pufnival alaposan ütögessük bele a bőrbe. Fixáló permetet is választhatunk, ha természetesebb hatást szeretnénk elérni" - mondta a Díványnak a megkérdezett blogger.

Nem kell megijedni, az "csak" púder Naomi Watts orra körül.
Nem kell megijedni, az "csak" púder Naomi Watts orra körül.
Fotó: Kgc-102 / Northfoto

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta