no

Kínos sminkbakit vétett Naomi Watts

Ha nem lenne (sajnos) szinte mindennapos az ehhez hasonló sminkbaki, azt is hihetnénk, hogy Naomi Watts tiltott porokban találta meg a boldogságot. A szeptember 5-i londoni, Diana hercegné életéről szóló film premierjén egy fehér ruhában láthattuk rendezett hajjal és természetes sminkkel. Azonban a bemutató utáni estélyen már nem sikerült ennyire tökéletesre a megjelenés.

Amikor sminkről van szó, nagyon sok fura végeredménnyel szembesülhetünk, Naomi Watts is elkövette az egyik legtipikusabb hibát, amivel mindenkinek számolnia kell, ha tudja, hogy fotózásra kerül sor - pláne, ha éjszaka. A legjobb sminket is képes elrontani az, ha nem megfelelő púdert választunk - ezt felejtette el a színésznő is (vagy sminkese), amikor HD púderrel fixálta azt. A HD púder a profi sminkesek kedvence, tévéfelvételeken hiánypótló, de a vakura elég rosszul reagál...

Mi a teendő? Hogy ne csak azt írjuk le, mit tilos, ezért úgy gondoltuk, hogy utánajárunk, milyen alternatívák vannak, ahol kisebb valószínűséggel számíthatunk kínos végeredményre. "Nem szabad vakus fotózásokon HD púdert alkalmazni, csak sima kőpúdert vagy porpúdert és egy pufnival alaposan ütögessük bele a bőrbe. Fixáló permetet is választhatunk, ha természetesebb hatást szeretnénk elérni" - mondta a Díványnak a megkérdezett blogger.

Nem kell megijedni, az "csak" púder Naomi Watts orra körül.
Nem kell megijedni, az "csak" púder Naomi Watts orra körül.Kgc-102 / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek