Kourtney Kardashian az egyik legstílusosabb celebanya

Ha stílusos celebanyukákról van szó, akkor nekünk egyből Jessica Alba vagy Gwen Stefani jut eszünkbe, de ezzel nem mindenki van így. A Huffington Post szerint érdemes körülnézni a Kardashian klán háza táján is. Szerintük ugyanis a kétgyermekes Kourtney Kardashian jól példázza azt, hogy anyaként is lehet jól öltözködni, és hirtelen felindulásból össze is gyűjtöttek tíz tippet a hírességről készült fotókat alapul véve. Persze a legdurvább vadhajtásokról jótékonyan megfeledkeztek, és a jobb szettekre hagyatkoztak. Megértjük. Részletek a hajtás után!

1. Az egyszínű menő

Az idő drága kincs, és nem biztos, hogy egy anyuka a szekrény előtt állva szívesen tanakodna azon, hogy melyik szín melyik másik színhez passzol. Sebaj, Kourtney Kardashian példája is mutatja, hogy nyugodtan öltözhetünk tetőtől talpig fehérbe vagy feketébe, csak a fazon és a kiegészítők stimmeljenek.

2. A fekete és a fehér jó páros

Lehet, hogy túl egyszerűnek és unalmasnak tűnik, de nehéz vele mellényúlni, mert ez a duó időtálló és klasszikus. Kardashian előszeretettel jelenik meg ilyen szettekben a nyilvánosság előtt. Ha mintás darabot választunk, akkor pedig tényleg senki nem mondhatja, hogy egyhangú a külsőnk.

3. Nem kell ragaszkodni minden divatszabályhoz

A divat egyik ökölszabálya, hogy a vízszintes csíkok szélesítenek. Mivel sokan a szülés után lassan szabadulnak csak meg a felszaladt kilóktól, ezért nyilván ez az, amire a legkevésbé vágynak. Persze a megfelelő szabású darabokat összeválogatva lehet csalni.

4. A szín, ami jól áll

Kourtney Kardashian a fekete és a fehér mellett a korallos árnyalatokért rajong a legjobban, nem volt nehéz összegyűjteni olyan képeket, amelyeken ilyen színű darabokat visel. Vagyis ő úgy gondolja, hogy ez jól áll neki. Vegyünk példát róla, és mi is járjunk kicsit utána, hogy bőr-, haj- és szemszínünkhöz melyik árnyalat illik a leginkább.

5. A kék farmeren túl is van élet

Ugyan ez a ruhadarab egy igazi aduász, főleg az elfoglalt anyukáknak, néha érdemes kísérletezni. Nem mondjuk azt, hogy ön is vegyen olyan feszes bőrnadrágokat, amelyeket néha Kourtney Kardashian ölt magára, de a piros farmer egy jó opció.

6. A lapos talpú cipő nem ciki

A magas sarkú cipő viselése akkor is kínokkal tud járni, ha nem cipeljük karunkon a gyermekünket, ezért érdemes olyan lábbeliket is beszerezni, amelyeknek mondjuk nem 10 centis a sarka. Szerencsére azért a laposabb talpú darabokból is vannak divatosak, gondoljunk csak a papucscipők nagy visszatérésére.

7. Nem kell félni a merész kivágásoktól

A Huffington Post szerkesztői ehhez a ponthoz egy fürdőruhás képet válogattak be, amit legális forrás híján itt tekinthetnek meg. A lényeg, trikinit nemcsak a szingli húszévesek hordhatnak - állítják ők. Merész, és néha indokolatlannak tűnő kivágások persze más ruhadarabokon is feltűnhetnek, lásd Kourtney Kardashian blúzát, amit egy játszóteres kiruccanáshoz vett fel.

8. Felnőttként is fontos a réteges öltözködés

Az anyukáknak bizony számtalan elfoglaltsága adódhat egy nap, ezért is fontos, hogy rétegesen öltözködjenek - jegyzi meg a Huffington Post nagyon bölcsen. Hozzáteszik, lehetőleg olyan ruhadarabokat vegyünk felülre, amelyektől könnyű megszabadulni, ilyen például a mellény vagy egy kötött kardigán.

9.  Nem kell szöszölni a frizurával

Nincs ideje meg- és beszárítani a haját, sebaj, a turbán most nagy divat, Kourtney Kardashian pedig tudja, hogy mi a dörgés.

10. Nem kell mindig sminkelni

Akárcsak egy szép frizura elkészítése, a sminkelés is sok időt vehet el, főleg, ha egy egész neszesszernyi dekorkozmetikumot akarunk magunkra kenni. Ugyan Kourtney Kardashian szeret makulátlan külsővel megjelenni a nyilvánosság előtt, de van, amikor ő is tojik az egészre. A napszemüveg ilyenkor jön a legjobban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra