OFFLINE

Cate Blanchett vagy Lady Gaga röhejesebb?

2013. szeptember 3., kedd 15:41

Cate Blanchett a Blue Jasmine című film premierjére érkezett furcsa ruhában a 2013-as Deauville American Film Festival-ra szombat este. A színésznő szettje már múltkor is a röhejes és tökéletes határán billegett, önök szerint akkor nem hibázott, kíváncsiak vagyunk, most mi a véleményük a kis jelvényszerű körökkel díszített, sátorszerű, fekete ruháról.

A különlegesen előnytelen estélyit a Christian Dior divatház készítette 2013 őszi Couture kollekciójába. Még a redcarpet-fashionawards.com is megfogalmaz némi kritikát – pedig nem szoktak –, miszerint a ruha nem mutat jól a fotókon, pedig élőben szép a díszítése és Blanchett-en túl hosszú is adott darab, fel kellett volna hajtani az alját. Bár szerintünk a kifutós modellen sem egy főnyeremény, de tényleg jót tesz neki, hogy nem söpri a földet.

Ki volt a rosszabb?

 • 108
  Cate Blanchett a sátorban
 • 645
  Lady Gaga a buborékokkal
 • 194
  Mindketten jól néznek ki
 • 220
  Mindketten szörnyűek

A hét másik furcsán öltözött nője Lady Gaga: Gagára fölösleges lenne valaha is azt mondani, hogy rosszul öltözött, egyszerűen annyit kísérletezik és annyira bevállalós, hogy az ő szettjei inkább érdekesek, mint előnytelenek vagy igénytelenek. A múlt heti ámokfutását öltözködésfronton egy buborékfújó ruhával zárta vasárnap Londonban.

A fehér, műanyagból hajtogatott öltözettel Gaga tényleg szappanbuborékokat tudott fújni, nem mellesleg a ruha geometrikus formája is jól nézett ki, főleg a hologramos szemüveggel. Szerintünk. Hogy ön szerint mennyire volt jó húzás egy áttetsző bodyra buborékfújót húzni, majd a szavazásból kiderül. Nézze meg a galériában Blanchett-et a cserkész-sátorban és Gagát fehér műanyagban (majd nélküle), aztán voksoljon arra, aki levésbé tetszik kettőjük közül!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta