OFFLINE

A legszürreálisabb celeb-párharc múlt hétről

2013. szeptember 2., hétfő 06:44

Az idei MTV Video Music Awards (továbbiakban VMA) az igénytelenkedő Miley Cyrus-on kívül is tartogatott meglepetéseket - már ami a ruhákat illeti. Rutinos Dívány-olvasóként megszokhatta már, hogy a hetet mindig Ki viselte jobban?! bejegyzéssel kezdjük, ez az esemény pedig kiváló alapanyag volt, hogy kiválasszuk az e heti versenyzőket.

Coco Rocha már szerepelt ebben a rovatban nem is olyan régen, igaz, akkor az Ungaro-ruháját viselő manökennel csapott össze, most viszont Katy Perry választotta ugyanazt a szerelést, amit anno a The Face modellkereső verseny egyik modell-házigazdája. Az annyira ronda, hogy már majdnem szép Versace-nadrágot sikerült két versenyzőnek is magára öltenie, egyikük Grimes volt és - a rovatban első férfi szereplő - 2Chainz. A végére pedig tartogatunk egy kis humort is, ne maradjon le!

Katy Perry vs. Coco Rocha

Kin mutat jobban a leopárdos ruha?

 • 1964
  Katy Perry
 • 1416
  Coco Rocha

Elég sok dolog történik azon az Ungaro-ruhán, amit Katy Perry választott a múlt héten megrendezésre kerülő VMA-n. A leopárdmintás ruha felső részére aranyozott pillangók szálltak, a feltűnő leopárdmintát pedig kicsit még közönségesebbé teszi a felsliccelt szoknyarész és a borzalmas fogékszer. Az énekesnő kicsit bevállalósabb volt, mint Rocha: a ruhája is csak térdig ért és a kivágásnak köszönhetően többet mutatott a combjaiból, mint a modell. Lófarkat, számos fülbevalót és gyűrűt viselt, lábaira pedig magas sarkú szandál került.

Coco Rocha úgy gondolta, ha lúd, legyen kövér: mintás ruhájához geometriai formákkal tarkított magas sarkú bokacsizmát vett fel, lenyalt haját hátul ő is összefogta, ujjaira pedig a lepkékkel passzoló gyűrűk kerültek. Az előnytelen ruha talán Rochán kevésbé közönséges, mint Perry, de döntsön ön!

Grimes vs. 2Chainz

Ha giccs, akkor

 • 1406
  Grimes
 • 1131
  2Chainz

Nem mondanánk erre a Versace-nadrágra sem azt, hogy diszkrét, sem azt, hogy könnyen kombinálható. Nagy valószínűséggel ennek tudatában volt Grimes és 2Chainz is, hiszen mindketten ezt választották a VMA-s megjelenésükre és úgy gondolták, hogy a számos női magazinban olvasható tanáccsal – azaz, ha egy feltűnő ruhadarabot viselünk, a többi kiegészítőnk/ruhadarabunk legyen visszafogott – ellentétben ők inkább túlzásokba esnek.

Grimes kígyómintás felsőrésszel borított tornacipőt vett fel a barokkos nadrághoz, felülre pedig egy fekete topot, könyökvédőt és az óriási aranyfukszhoz tökéletesen passzoló, applikált fekete bőrkarkötőt. Hogy "tökéletes" legyen az összhatás, a haját összefogta és nyolcszög alakú napszemüveget viselt. 2Chainz szintén nem volt szégyenlős: pikkelymintás baseball sapkája szó szerint hab volt a tortán, és a rengeteg giccses minta közt szinte el is törpült a kerületi iskolai vasgyűjtés megnyeréséhez is bőven elegendő fukszmennyiség. A nadrág mintájára rímelő melegítőfelső szerintünk remek húzás, és ön szerint?

Jessica Biel vs. Britney Spears

A csipkés ruha jobban mutat

 • 484
  Jessica Bielen 2013-ban
 • 3109
  Britney Spears-en 2001-ben

Ez a páros bizonyos szempontból kakukktojás, ugyanis nem tökéletesen egyező, csak hasonló ruhát viselnek. Azt gondolta volna, hogy a két kép között 12 év telt el? És azt, hogy mindkét alkalommal Justin Timberlake nőjét láthatjuk a VMA-n csipkében? (Spears 2002-ben szakított Timberlake-kel, Biel 2007 óta van együtt vele.)

Spears 2001-ben viselt ezt a ruhát, akkor mindössze 19 éves volt, idén viszont, Jessica Bielhez hasonlóan ő is 31 éves. Mindketten egy teljesen átlátszó, de a fehérnemű résznek köszönhetően a lényeget takaró ruhát választottak, Biel fekete, Spears királykék színben. A színésznő a combjait is elfedte, az énekesnőt viszont ez már akkor sem zavarta, büszkén vállalta a testét. Ön szerint kin mutat jobban a sokat sejtető ruha: Jessica Bielen 2013-ban vagy Britney Spears-en 2001-ben?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta