OFFLINE

Ryan Gosling fülbevaló: menő vagy ciki?

2013. szeptember 1., vasárnap 10:28

Ryan Gosling fülbevaló
Ryan Gosling fülbevaló

A vidám és kreatív kiegészítőiről ismert online üzlet, a Fred Flare ügyesen meglátta a piaci rést a nők csökkenni nem akaró Ryan Gosling mániájában és piacra dobott egy rajzszeg méretű fülbevalót, melyen a 32 éves színész arcképe látható – írja a jezebel.com.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb szívtiprójaként számon tartott Gosling apró arcképéért nem kérnek sokat a márkánál, mindössze 16 dollárért, 3600 forintért már fülünkben tudhatjuk a szerencsés arccal megáldott színészt.

Ha mégsem érné be egy ilyen aprósággal, szerezze be mellé azt a 2700 forintért kapható színező könyvet, melyben Gosling filmjei, például a Drive, vagy az Őrült, dilis szerelem jeleneteit lehet ábrándozva színesre satírozni.

Ön van annyira rajongó-típus, hogy beszerezze a Gosling fülbevalót, vagy inkább cikinek találja a New York-i márka otthon is könnyen elkészíthető ötletét? Szavazzon!

Rajzszeg méretű Ryan Gosling a fülben
Rajzszeg méretű Ryan Gosling a fülben
1498 szavazat 1210 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta