OFFLINE

Kösse fel maxiruháját az esőben, mint Laura!

2013. szeptember 1., vasárnap 14:35

Hétfőn már csak 21 fok és záporok várhatók, ráadásul még a szél is erősödik. A hőmérséklet is visszaesik, a legtöbb helyen 20 fok körül alakul a maximum-hőmérséklet – írja az Időkép. Kétségbeesni azért nem kell, ez még nem a tél kezdete, keddtől lassú felmelegedés veheti kezdetét.

Ha példát vesz Lauráról, nyugodtan felveheti kedvenc maxiruháját is az esőben: egy ügyes csomóval ugyanis megemelheti alját, így nem söpri a földet és nem ázik fel. A zárt cipő is ajánlott a 20 fokos hétfőn, és mi még egy blézert is vennénk a kardigán fölé. Nézzen még több képet a galériában!

Laura

Kardigán: Promod

Ruha: Stradivarius

Cipő: Converse

Táska, hajpánt, napszemüveg: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta