OFFLINE

Feketével és fehérrel az őszbe

2013. augusztus 29., csütörtök 13:29

Az időjárás előrejelzést elnézve egyelőre nem kell attól tartani, hogy akár csak huszonöt fok alá is süllyedne a nappali hőmérséklet, úgyhogy a melegebb ruhákat legfeljebb talán csak éjszakára érdemes előkészíteni, de akkor is óvatosan lehet tervezni, mert tizen-egynéhány foknál még akkor sem fog elvileg lejjebb menni a hőmérséklet. Csapadékra viszont bőven lehet számítani a következő hét elején, ezért semmiképpen sem elhamarkodott kijelentés, ha azt mondjuk, a szandáloknak, a papucsoknak, és egyéb pillekönnyű nyári cipőknek néhány napra biztosan leáldozott. Ebben segíthet a H&M bevállalósnak tűnő őszi-téli kollekciója, amiben kitüntetett szerepet kapott a bőrcsizma.

Az időjárás miatt egyelőre nyugalomra intenénk mindenkit, hogy a ruhatára frissítésébe fogjon. Így is akadnak azonban a kollekcióban olyan darabok, amiket simán lehet a lassan elvonuló meleghez ajánlani. A fekete bőrcsizma (29990 forint) és a fekete, szűk nadrágok (8990 forint) megoldást jelenthetnek a zivatarok ellen, a finoman v-nyakú, és a fehér ing (3990 forint), vagy a nyakánál gyöngyökkel hímzett fekete blúz (6990 forint) pedig kellően lazák. A Vogue simán bohémnek nevezte őket, és ügyesen megállapította, hogy egyszerre fiúsak és csajosak. A legfontosabb szempont azonban, hogy hordhatóak legyenek, és ilyen körülmények között az egyik legegyszerűbb választásnak tűnnek.

A svéd fast-fashion márka kollekcióját Beyoncé után most a világ legjobban kereső modelljével, Giselle Bündchennel adja el. A ruhákat a párizsi divathéten mutatták be hónapokkal ezelőtt, és szeptember ötödikétől lehet megvásárolni őket az üzletekben. Ahogy korábban írtuk, aki szereti a játékos színeket, annak nem biztos, hogy ez lesz a kedvence, ugyanis általában a fekete és a fehér dominál a ruhákon. Az viszont így is elég valószínű, hogyha valaki térdig érő csizmában, feszes nadrágban és könnyű blúzban, esetleg zakóban jelenik meg, akkor felfigyelnek rá a férfiak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta