OFFLINE

Kate Moss vagy Naomi Campbell hozott szexisebb címlapot?

2013. augusztus 28., szerda 15:09

Az Interview magazin egy csomó címlapot készített az őszi divatot bemutató számához. A különböző címlapokon pedig olyan legendás modellek szerepelnek, mint Kate Moss, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Stephanie Seymour, Amber Valletta és Daria Werbowy. Érdekesség, hogy ezúttal a legfiatalabb modell is közel harminc éves, miközben Linda Evangelista, a kilencvenes évek egyik legnagyobbja lassan az ötvenet is betölti. A fekete-fehér, viszonylag sejtelmes fotókat Mert Alas és Marcus Piggot lőtték, akik többek között készítettek már Anne Hathaway-ről is fotót a magazinnak.

A szám egyébként a modellek kőkemény világának ismételt feltérképezéséről szól, és minden fontosabb modell megszólal benne. Kate Moss például visszaemlékezett, hogy amikor először ment Párizsba, hogy egy John Galliano show-n szerepeljen, akkor a backstage-ben még csak arra sem jöttek rá, hogy ő egy modell. Emellett viccelődve elmondta, hogy nagyon félti a tizenegy éves lányát, és amikor betölti a tizennégyet, akkor elzárja valahova, bár nem gondolja, hogy a közeljövőben modellkedni kezdene. Mint kiderült, a lánya egyelőre még nagyon szégyenlős, bár Instagramja az van.

Ki a legszexibb?

 • 146
  Kate Moss
 • 193
  Naomi Campbell
 • 353
  Linda Evangelista
 • 77
  Christy Turlington
 • 145
  Stephanie Seymour
 • 249
  Amber Valletta
 • 137
  Daria Werbowy

A negyvenöt éves, négy gyerekes családja, Stephanie Seymour többek között az első fotózását idézte fel. A modell tizennégy éves volt, amikor bekerült olyan összeállításba, amiben a Cosmopolitan mindenről megmondja a tutit. Sűrű haja volt, úgyhogy egy olyan kérdés szerepelt a képénél, hogy: "Hogyan lehet olyan dús haja, amilyen dúsat csak szeretne?" Seymour elmondta, hogy még az iskolakezdés előtt beugrott egy boltba, hogy megvehesse az újságot. Nagyon izgatott volt. Arra is kitért, hogy jobban örült volna, ha kevesebb színész kezd modellkedésbe, vagy ha már modellnek állnak, akkor a modelleknek kellett volna többet színészkedniük.

Linda Evangelista pedig arról beszélt, hogy majdnem feladta a modellkedést, miután tizenhat évesen belefutott egy kamu munkába. A történet valami olyasmi volt, hogy kiválasztotta őt egy japán ügynökség és Japánba kellett utaznia arra a nyárra dolgozni. Csakhogy miután megérkezett, azt szerették volna, ha levetkőzik és meztelenül fotózhatják. Ettől aztán Evangelista, akit egyébként nagyon szigorúan neveltek az olasz születi, bepánikolt, és állítólag a kanadai nagykövetség segített neki hazajutni. Akkor úgy érezte, hogy soha többet nem szeretne ezzel foglalkozni. Ehhez képest persze két évvel később befutott modell lett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta