OFFLINE

Selena Gomez a VMA legszebb nője

2013. augusztus 27., kedd 10:17

Selena Gomez amellett, hogy bezsebelte a legjobb popvideónak járó díjat a 2013-as Video Music Awards-on, az egyik legjobban öltözöttként lépett a vörös szőnyegre. A rendezvényen amúgy a legtöbben inkább viccesen akartak kinézni, mint jól, a kívánt hatást Katy Perry gyémántos fogsorral, Miley Cyrus kövekkel kirakott, áttetsző Dolce & Gabbana dresszel, Lady Gaga hatféle jelmezzel, Lil’Kim pedig a szokásos közönséges stílusával érte el. Róluk a Velveten többet olvashat, mi most azokra koncentráltunk, akik tényleg jól néztek ki. Például Taylor Swift, aki hajat vágatott, vagy Rita Ora, aki kivételesen igazán szép estélyiben jelent meg. Nézze meg a többieket is a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta