OFFLINE

Újra lekoppintották Michelle Obama ruháját

2013. augusztus 26., hétfő 09:01

Míg az elnökök idejük nagy részében az ország gazdasági és politikai irányításával foglalkoznak, addig a mindenkori feleségeik, azaz a First Lady-k feladata az, hogy inspirálják az országuk nőnemű tagjait. Lehet ez az attitűdjük vagy kulturális iránymutatás, de a legtöbbször mégis - akarva vagy akaratlanul - a divatra vannak a legnagyobb hatással.

Megszokhattuk azt, hogy ha egy elismert nő, például Katalin hercegné vagy Michelle Obama megjelenik valamiben nagy nyilvánosság előtt, akkor az a ruha, táska és cipő másnapra már készlethiányos lesz az üzletekben és a márkák virtuális polcain, a webshopokban is. Nemrég Huma Abedinnek és Jessica Albának tetszett meg Obama egyik viselete, le is másolták, mutatjuk, hogy milyen lett a végeredmény!

Michelle Obama vs. Huma Abedin

A rácsos ruha jobban néz ki

 • 797
  Michelle Obamán
 • 30
  Huma Abedinen
 • 394
  Inkább Jessica Albának áll jól

Michelle Obama nemrég egy fehér alapon vörös rácsokkal és égkék pacákkal díszített Asos ruhában jelent meg férje oldalán, amihez egy sötétkék, méretes csattal ellátott övet vett fel. A sminkje természetes és visszafogott, körmeit nude lakkal festette ki, lábaira pedig metálosan csillogó, pikkelymintás balerinacipőt húzott.

Ez az öltözéke megihlette egyrészt Jessica Albát (akit megtalál a galériában), másrészt a Hillary Clinton asszisztenseként befutott, és azóta politikusok mellett dolgozó Huma Abedint is, aki egy kicsit azért változtatott az összhatáson. Ő bordós-lilás rúzst viselt, derekára piros öv, lábaira pedig szürkés-lilás hegyes orrú magas sarkú cipő került. Albáért kattintson a képre!

Helen Hunt vs. Amy Brenneman

A zöld csipkés ruha jobban tetszik

 • 608
  Helen Hunton
 • 460
  Amy Brennemanon

Hasonló eset történt Helen Hunttal és Amy Brennemannal is, mindkettőjüknek ugyanaz a sötét petrolkék, csipkebetétes ruha tetszett meg. Hunt decens köves fülbevalóval, egy gyűrűvel és aranykarkötők halmozásával gondolta a legjobbnak a szettet, sminkje természetes volt, a körmeit pedig lakkozatlanul hagyta. Egy meghatározhatatlan színű (leginkább talán sötétbarna) nyitott orrú magas sarkú került lábaira, táskát nem vitt magával az eseményre.

Amy Brenneman egy óriási aranyozott karperecet vett fel a ruhához, sminkje kissé feltűnőbb volt, mint Hunté, és fekete clutch-ot szorongatott. Cipők közül egy sötét nude platformos magas sarkút választott.

Amy Ryan vs. Lucy Liu

Ez a ruha jobban mutat

 • 31
  Amy Ryanen fehérben
 • 1073
  Lucy Liun feketében

Amy Ryan és Lucy Liu is ugyanabba a ruhába szeretett bele, de míg Ryan a fehér, addig Liu a fekete változatba. Nagyon különleges darabról van szó egyébként: a mellrész látványos kivágásai sejtetnek, de mégsem túl sokat, a szoknya hossza pedig kellően konzervatív és nőies egyszerre. Ryan fukszia rúzzsal és fekete, kígyómintás clutch-csal, karkötővel és magas sarkú szandállal viselte. Liu ruhája kicsit mélyebben dekoltált, ő a színek terén kicsit bátrabb volt: fémes órát vett fel és metálosan csillogó rózsaszín kézitáskát vitt magával. A cipője neki is fekete, egy hegyes orrú magas sarkút választott. A sminkje természetes, köves fülbevalót viselt, haját pedig copfba fogta, hogy a ruha jobban érvényesülhessen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta