OFFLINE

Laposüveg tartó a Chaneltől: menő vagy ciki?

2013. augusztus 25., vasárnap 10:00

Újabb érdekességgel bővítette Karl Lagerfeld a Chanel legendás és reprezentatív táska gyűjteményét, méghozzá egy laposüveg tartó táskával, melyet a Skót Felföld ihlette 2013-as elő-őszi kollekciójába épített be a tervező.

A hagyományos, Chanel láncon lógó flaska árán azért kicsit meghökkentünk, mivel a kisebb méretű bőrtagyóért 3625 dollárt, 827.000 forintot, egy valamivel nagyobb táskáért pedig 4775 dollárt, 1,1 millió forintot kér a Tilda Swintonnal reklámozó divatház – írja a stylefrizz.com.

A borsos ár azért is megdöbbentő, mivel a Chanel nem elsőként dobta piacra a laposüveg táskát, 2012-es tavaszi kollekciójába beépítette már a Louis Vuitton és az Hermès is a furcsa kiegészítőt. Ön mit gondol a designer flaskákról? Menőnek találja, hogy egy vagyont fizessen egy laposüvegért, vagy ön nem preferálja a szenvedélybetegségeket és felháborítja, hogy egy divatház efféle szokásokkal kívánja népszerűsíteni kollekcióját?

1339 szavazat 1222 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta