no

Ceruzaszoknyában bulizni? Simán!

Ruhatárunk munkába járós szekciójának egyik alapvető darabja a blézer, amiben idén az irodán kívül is lehetünk divatosak. Hasonlóan szerencsés beépíteni a öltözködésünkbe az időtlen ceruzaszoknyát, amit a szezonban nemcsak reggel 9 és dálután 5 óra között viselhetünk, hanem egy-két változtatást beiktatva nyugodtan elmehetünk benne bárhova úgy, ne érezzük magunkat feszengősen túlöltözve.

Az újragondolt ceruzaszoknya idén nemcsak klasszikus feketében, hanem számos színben megtalálható az üzletekben. Kedvünkre válogathatunk lakkbőr, farmer, cukorkaszínű csíkokkal kombinált, csipkés vagy virágmintás verziók közül, melyek egy egyszerű pólóval vagy hasvillantós toppal egyáltalán nem keltenek hivatalos megjelenést.

A designerdarabok átlagosan 100-200 ezer forint között mozognak, az éppen leárazást tartó Asosnál viszont rengeteg színű és stílusú darab található 9000 és 30000 forint között. A hazai üzletek közül a Zarában a legjobb a felhozatal, ahol 7995–13.590 forint között találni virágmintás, farmer és trendi zöld színű darabokat is. Nézze meg a galériában, hogyan hordja a ceruzaszoknyát irodán kívül!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek