OFFLINE

Street fashion: így öltözik egy igazi úr

2013. augusztus 23., péntek 13:28

A hamburgi Peter Raunegg-gel az augusztus 22-i parndorfi shopping nighton találkoztunk, ahol a különleges vendégeknek fenntartott részen szórakozott. Ilyen jól öltözött férfiakat ritkán látni sajnos magyar rendezvényeken, pedig nem ördöngösség stílusosan megjelenni: még egy színes nadrághoz sem nehéz felöltözni, ha árnyalatában passzoló inget (akár kockásat) és ahhoz illő zsebdíszt választunk. Ha azonban nadrágunk és ingünk is színes, maradjunk a fekete öltönynél és cipőnél, ahogy Peter tette, abból nem lehet baj.

Egy hasonló összeállítás tökéletes lehet a szombaton várható 23-28 fokos későnyári időre. Sajnos megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon és északon záporok, esetleg zivatarok is kialakulhatnak az Időkép előjelzése szerint, de reméljük, nem lesz azért nagy eső.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta