OFFLINE

Keresztény ruhamárkába szállt be a Victoria's Secret modell

2013. augusztus 21., szerda 09:41

A huszonhárom éves Kylie Bisutti résztulajdonosa lett a God Inspired Fashionnek, azaz az Isten Sugalmazta Divatnak, ami ruhákat és kiegészítőket kínál nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. Hogy mégis mitől lesz egy ruhadarab ennyire fennkölt? Nagyon egyszerű: bibliai idézeteket tesznek rá! A cég szűk farmerektől a sapkákig mindent árul. Ezek a ruhák és kiegészítők szerintük abban is segítenek, hogy Isten szavai eljussanak az iskolákba. A cég igazgatója, Angie Frost kiemelte, hogy hiába kötelező sok helyen az egyenruha, a diákoknak nem tilthatják meg, hogy kifejezzék a vallásukat az öltözködésükkel.

Bisutti azért hagyta ott a modellkedést, mert ütközött a vallásosságával. Egy húsdarabnak érezte magát a szakmában, írta a könyvében, aminek azt az alcímet adta, hogy: "Victoria's Secret modellből példaképpé válni". "A God Inspired Fashion lényege, hogy terjeszti Isten szavát, hogy a keresztényeknek könnyebben oszthassák meg a vallásukat és Isten szeretetét. "Erre van most a világnak szüksége" - mondta a lány. A dolgot egyébként a Victoria's Secret nem hagyta annyiban, közölték, hogy Bisutti soha nem volt hivatalos angyal, csak megnyert egy amatőr modellversenyt 2009-ben, és azóta nem is dolgoztak együtt.

tn 480 7966f8e8d18d973a6e91990c423b8b81.png.png

Nem ő az első Victoria's Secret modell, aki a szakmát gyalázza. A huszonöt éves Cameron Russell az év elején egy előadásban fejtegette, hogy nem ajánlja senkinek a dolgot. "Sok fiatal lány kérdezi tőlem, hogyan lehetne modell, de én visszatartanám őket ettől a felszínes életmódtól" - mondta, és tanulásra bíztatott inkább. Russell arról is beszélt, hogy modellszakma nem csak az ifjúságról és a szimmetriáról szól, hanem a magas, karcsú alakról és a fehér bőrről. „Persze, vannak olyanok, mint Naomi, Tyra, Joan Smalls vagy Liu Wen. De az igazság az, hogy 2007-ban 677 modellből csak 27 volt nem fehér bőrű a kifutón, ami kevesebb, mint négy százalék."

A ruhaválasztékot szemlélve viszonylag könnyen bele lehet hülyülni az ördögüzős hangulatba. 30 dollárért, azaz kábé hétezer forintért például olyan vörös gyerekinget árulnak, aminek az "Állj ellen az ördögnek" fantázianevet adták. A kínálatban egyébként egymást érik a feszülősebbnél feszülősebb pólók és nadrágok (hasonló értékben), amiken mind-mind legalább annyi szerepel, hogy "hit" vagy "erő" illetve "kitartás". És itt persze nem azért méltatlankodunk, mert egy hívő katolikus nem öltözhet dögösen, hanem azért, mert ez így a legkínosabb álszenteskedés. A "Szeresd az ellenséged" feszülős farmer is minimum pikáns.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta