OFFLINE

Ilyen táskákat fogunk hordani ősszel

2013. augusztus 18., vasárnap 14:35

Azt már tudjuk, hogy a nyári szezonban a színes, műszőr, kígyó-és krokodilmintás illetve hula-hopp táskák voltak divatban. A divathetek után összeszedtük az új kollekciók legmeghatározóbb táskáit, melyek után az őszi-téli szezonban fogunk majd sóvárogni.

A nők és a divatkellékek különleges kapcsolatát használta ki idén a Dolce & Gabbana tervezőpárosa, akik csicsás, hegyi kristályokkal kirakott bizánci freskókat és történelmi mozaikokat álmodtak a ruhákon kívül a kiegészítőkre is. Ön szerint méltó kiegészítője lehet egy ilyen ékszernek is beillő darab outfitjének, vagy semmiképpen nem járkálna ilyen feltűnő táskával?

Máshogyan figyelemfelkeltő a Miu Miu egyszerre elegáns és praktikus batyunak is beillő cukorkarózsaszín táskája – írja a millionlooks.com. Hasonló méretben gondolkodott a letisztult vonalakban erős Chloe, és a kék táskát piacra dobó Gucci. Az olasz Miu Miun kívül több tervező is szívesen látna a következő szezonban hátizsákos nőket, köztük Ralph Lauren is, aki műszőrrel dobta fel fekete hátizsákját.

Színes műszőrben gondolkodott a punk tarajokkal előrukkoló Fendi is, mely már tavalyi kollekciójába is beépítette a népszerű anyagot. A Chanel lego táskáit festette kékre, sárgára illetve a ruhákkal megegyező tweed anyaggal vonta be kiegészítőit, hasonlóan a Valentinóhoz, mely nemcsak kabátjait díszítette dalmata pötyökkel, hanem táskáit is.

Exravagánsnak számított Alexander Wang szürke póniszőr táskája, Marc Jacobs orvosi táskája, a Lanvin vintage-, illetve a Moschino rojtos övtáskája. Nálunk a legnagyobb kakukktojás idén a Dior volt, mely valami oknál fogva úgy gondolta, hogy körömcipőkkel díszíti nagyméretű táskáit. Nézze meg a galériában a következő szezon táskadivatját!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta