Ilyen táskákat fogunk hordani ősszel

Azt már tudjuk, hogy a nyári szezonban a színes, műszőr, kígyó-és krokodilmintás illetve hula-hopp táskák voltak divatban. A divathetek után összeszedtük az új kollekciók legmeghatározóbb táskáit, melyek után az őszi-téli szezonban fogunk majd sóvárogni.

A nők és a divatkellékek különleges kapcsolatát használta ki idén a Dolce & Gabbana tervezőpárosa, akik csicsás, hegyi kristályokkal kirakott bizánci freskókat és történelmi mozaikokat álmodtak a ruhákon kívül a kiegészítőkre is. Ön szerint méltó kiegészítője lehet egy ilyen ékszernek is beillő darab outfitjének, vagy semmiképpen nem járkálna ilyen feltűnő táskával?

Máshogyan figyelemfelkeltő a Miu Miu egyszerre elegáns és praktikus batyunak is beillő cukorkarózsaszín táskája – írja a millionlooks.com. Hasonló méretben gondolkodott a letisztult vonalakban erős Chloe, és a kék táskát piacra dobó Gucci. Az olasz Miu Miun kívül több tervező is szívesen látna a következő szezonban hátizsákos nőket, köztük Ralph Lauren is, aki műszőrrel dobta fel fekete hátizsákját.

Színes műszőrben gondolkodott a punk tarajokkal előrukkoló Fendi is, mely már tavalyi kollekciójába is beépítette a népszerű anyagot. A Chanel lego táskáit festette kékre, sárgára illetve a ruhákkal megegyező tweed anyaggal vonta be kiegészítőit, hasonlóan a Valentinóhoz, mely nemcsak kabátjait díszítette dalmata pötyökkel, hanem táskáit is.

Exravagánsnak számított Alexander Wang szürke póniszőr táskája, Marc Jacobs orvosi táskája, a Lanvin vintage-, illetve a Moschino rojtos övtáskája. Nálunk a legnagyobb kakukktojás idén a Dior volt, mely valami oknál fogva úgy gondolta, hogy körömcipőkkel díszíti nagyméretű táskáit. Nézze meg a galériában a következő szezon táskadivatját!

Oszd meg másokkal is!
Mustra