Terheshas-villantás: menő vagy ciki?

Az idei év trendjeit minden bizonnyal a kilencvenes évekre emlékeztető ruhadarabok határozzák meg, mind a kockás ing, a virágos ruha vagy a Spice Girls és Britney Spears által divatba hozott haspóló. A legtöbb nőnek előnytelen külsőt kölcsönző falatnyi felső a Debenhams által végzett felmérés szerint a zokni-szandállal kombó és hasitasi mellett felkerült a 2013-as év tíz legcikibb ruhadarabjainak listájára is. Az amerikai Topmodell leszek 17.évadának nyertese, Lisa D'Amato szerint haspólót nemcsak szupervékony hírességek – például Miley Cyrus – viselhetnek a szezonban, hanem állapotos celebnők is.

Lisa D'Amato 12 éves kora óta modellkedik
Lisa D'Amato 12 éves kora óta modellkedikDavid Livingston / Europress / Getty

A nemrég kettészakadt arcával reflektorfénybe kerülő modell a Topmodell leszek 20. évadának gáláján villantott terheshasat egy fekete, vállnál kivágott, hosszú ujjú, mell alá érő topban, melyhez egy feltűnő fejdíszt és fehér, földig érő, alul virágmintás szoknyát választott – írja a people.com.

Mi megértjük, hogy nem mindenki híve a visszafogottan elegáns kismamaruháknak és Katalin hercegné stílusának, de ön mit gondol a 32 éves celebnő ruhaválasztásáról? Ízléstelennek találja, hogy ekkora hangsúlyt fektetett a hasára, vagy ön szerint menő, hogy D'Amato ilyen büszként vállalja az anyaságot? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2164) (2634) Ciki!
Mustra