OFFLINE

Megér ez a reklám több mint 2 milliárd forintot?

2013. augusztus 16., péntek 10:10

Homlokráncolással fogadták a hírt a divat- és reklámszakmában, hogy az Armani 10 millió dolláros, azaz 2,3 milliárd forintos szerződést kötött Cate Blanchett Oscar-díjas színésznővel még márciusban. Most megérkezett az első reklámfotó Blanchettel, amint a cég Sí-illatát reklámozza. A képen a negyvennégy éves színésznő nem csinál valami sokat, szélfútta hajjal, izgalmas macskaszemekkel és félmosollyal az arcán bűvöli a leendő vásárlót. Ha minket kérdeznek, tuti, hogy megérte, mert Blanchett olyan klasszikus szépség, mint Grace Kelly volt.

Ahogy korábban is megírtuk már, a színésznő egyszerűen nem tud hibázni, ha divatról van szó. Nemrég például olyan ruhában jelent meg a Blue Jasmine bemutatóján, ami a nevetségesség és a tökély határán mozgott, mégis végül abban egyeztek meg a bloggerek és divatújságírók, hogy Blanchett szettje tökéletes, bár nehéz megmagyarázni, hogy miért.

Megérte-e vagy sem?

  • 220
    Cate Blanchett csodálatos
  • 151
    Adták volna nekem a pénzt

Korábban egyébként arról nyilatkozott, hogy soha nem plasztikáztatna, mert fél a következményektől, illetve hogy házilag készít szépségápolási szereket magának.

Mivel mi már régen elköteleztük magunkat a színésznő mellett, önre vár, hogy eldöntse, vajon érdemes volt-e ezért egy vagyont fizetnie az olasz divatcégnek. Mivel a divatvilágban egyébként is hatalmas összegeket szórnak ki, ezért a kérdés inkább arról szól, hogy Cate Blanchett jó választás volt-e Armani-termékek reklámozására. Önnek tetszik a kép, felkeltette az érdeklődését a termék iránt, vagy teljesen érdektelennek találja?

o-CATE-BLANCHETT-640

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta