OFFLINE

Ez a tollas Gucci-ruha az ősz sztárja

2013. augusztus 15., csütörtök 18:30

Pár héttel, illetve hónappal ezelőtt a magazinok címlapjain a Louis Vuitton ikonikussá vált kockáit láthattuk viszont, most azonban jön az új időszak. A divatban a szeptember a január – hallhattuk a Vogue magazinról szóló dokumentumfilmben, a September Issue-ban és így is van: az év kilencedik hónapjára szánt magazinok borítói mutatják be a hűvösebb évszakokra szánt trendeket és nem utolsósorban a must have, vagyis kötelezően beszerzendő ruhákat és kiegészítőket.

Nem véletlen, hogy ez az egyik legnagyobb lehetőség a luxuscégeknek, hogy növeljenek az eladásaikon. Egy ruha az aktuális őszi-téli kollekcióból a több százezres példányszámú Vouge borítóján és nem sokkal később izzanak a vonalak: számos tehetős nő döbben rá, hogy ő bizony nem tud nélküle élni tovább.

Hogy mi a közös a Harper's Bazaar és a kínai, illetve amerikai Elle szeptemberi számában? Ugyanazt a ruhát választották a magazinok stylistjai a címlapra vagy a belső divatanyaghoz. A Gucci díszes-tollas ruhája valóban magával ragadó, nem csoda tehát, hogy egymástól független szakembereknek is megakadt rajta a szeme. És hogy kik viselik ezt a ruhakölteményt? Kate Upton, Sarah Jessica Parker és Blake Lively volt olyan szerencsés, hogy belebújhatott és vele együtt a magazinokba került.

Nem újdonság ez a Gucci számára: 81-szer láthattuk viszont valamelyik női olvasmány borítóján, míg a Dolce&Gabbana 77, a Christian Dior pedig 51 címlapot kapott. Galériánkban láthat fotót a tollas ruháról a kifutón és arról is, hogy hogyan mutattak benne a celebek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta