OFFLINE

Palvin Barbara a hetvenes éveket idézi őszi kampányával

2013. augusztus 14., szerda 11:04

Palvin Barbarát idén nem csak a Gas szemelte ki 2013-as őszi/téli kampányarcának, hanem a Kanye Westtel és a Carharttal is kollaboráló francia márka, az A.P.C. is. A magyar modell – akinek egyértelműen a szemére helyezték a hangsúlyt a fotózásnál – Jan Aeberharddal mutatja be a brand hetvenes évek hangulatát idéző, franciásan sikkes darabjait; retro pulóvereit, bársony nadrágait, arany felsőit illetve különböző kiegészítőket, mint a boka pántos szandált és kígyóbőr táskákat.

A minimalista stílusáról és egyszerű mintáiról ismert A.P.C. idei hirdetését Walter Pfeiffer fotózta, a divatanyag stylistja pedig Suzanne Koller volt – írja a myfacehunter.com. Palvin a képeken valahogy öregebbnek tűnik koránál (de minimum másnaposnak) a pixeles, szürke padlós fotók hangulata is borzalmas.

A fiatal modell emellett a River Islandnek is dolgozott idén, a márka már kiszellőztetett egy szürke garbóban pózolós képet, amit várhatóan több is követ majd a közeljövőben. A River Islanddal való munka egyik érdekessége, hogy egy évvel ezelőtt éppen Mihalik Enikő Rubik-kockázott Ellen Von Unwerth jó hangulatú kampányképein. Nézze meg a galériában, hogy mutat Palvin Barbara visszafogott, felnőttes darabokban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta