OFFLINE

Fontosabb a hajhossz, mint a derékbőség

2013. augusztus 14., szerda 17:07

Nemrég a Feel Unique közvélemény-kutatásából derült ki, hogy a brit nők harminc százaléka legszívesebben olyan terméket vásárol, amilyeneket Kate Middletonon látott. A legutóbbi felmérések szerint pedig megdöbbentő, de a megkérdezett nők 78 százaléka inkább vágyik a hercegnééhez hasonló, természetes hatású hosszú hajra, mint karcsúbb alakra.

A britek Katalin hercegné iránti rajongása érthető, hiszen néhány órával a szülés után egy kék pöttyös Jennyi Packham ruhában, ragyogó mosollyal az arcán, fényes és jól befésült frizurával integetett a kíváncsi tömegnek, szemben a legtöbb újdonsült anyukával, akik maximum lófarokban viselik a hajukat a szülési utáni napokban.

A befolyásos szépségikon a lakosság több mint felének jelent inspirációt a londoni Vixen & Blush szalon felmérése szerint. A megkérdezettek 79 százaléka pedig egyenesen féltékeny az olimpia bajnok teniszező, Andy Murray párja, Kim Sears és Nicole Scherzinger fényes hajára – írja a dailymail.co.uk. A kutatásban részt vevők 16 százaléka Megan Fox frizuráját találta irigylésre méltóan menőnek.

Én inkább...

 • 225
  lefogynék
 • 100
  hosszú hajat szeretnék
 • 47
  egyiket se szeretném
 • 178
  mindkettőt szeretném

Azok közül, akik már megcsináltatták maguknak a Vixen & Blushban a hercegné híressé vált frizuráját, 93 százalék arról számolt be, hogy a frizuraváltás növelte önbecsülésüket. Így már meg is érte a frizura az árát, a 400 fontot (138 ezer forintot).

„Sok ügyfelünk törekszik az egészséges hatású hosszú hajra, amikor hajhosszabítást kér. Ügyfeleink felül akarják múlni az olyan hírességeket, mint a Cambridge-i hercegné vagy Kim Sears, akiknek hajából árad az egészséges természetesség” – mondta Sarah McKenna, a Vixen & Blush tulajdonosa. Ön inkább lefogyna, vagy inkább szép hajat csináltatna? Esetleg mindkettőre vágyik?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta