OFFLINE

A hét legrosszabbul öltözöttei: a tinik

2013. augusztus 13., kedd 09:20

Az idei Teen Choice Awards legtöbb résztvevőjét bevehetnénk a heti legrosszabbul öltözött celeb sorozatba, Kristen Stewart és még Diane Kruger is simán elbújhat Miley Cyrus mögött, ami a rossz ízlést illeti.

Cyrus egyébként talpig Saint Laurent-ben bulizott, ami csak tovább erősíti bennünk a gyanút, hogy a Hedi Slimane által átvett divatház igazán lejtőre került. Az énekesnőn ribancos szettjéhez hasonlóan sokat mutatott magából a 20 éves Cher Lloyd, aki az angol X Factorban tűnt fel, és valószínűleg ezután se fogunk sokat hallani róla, de hasvillantós szettjéről és vastag aranyfukszáról muszáj megemlékezni.

A megjelentek közül még Naya Rivera volt az, aki nagyon mellélőtt a magamutogatással, a bőrnadrághoz kellett volna egy szép felsőt is keresnie, a bőrmelltartó nem elég ünnepélyes viselet ugyanis. Az előbbieken kívül a többiek szerencsére nem villantottak túl sok csupasz bőrt, simán csak nagyon ízléstelenül öltöztek fel. Mi szerettük Fausto Puglisi pálmafás alkalmi ruháit, de a legtöbb külföldi kritikus rosszul volt tőlük. Nekünk cserébe Hailee Steinfeld csillagos House of Holland ruhája lenne abszolút tiltólistás, amiről pedig csak jókat írtak.

A galériában Alli Simpson és Demi Lovato szemléltetik, hogyan nem szabad blézert hordani, de azért talál jó szetteket is a képek között: például Selena Gomez egyszerűen zseniálisan fest a sötétzöld Cushnie et Och ruhában és Lea Michele pink, A vonalú szoknyarésszel ellátott Oscar del la Renta ruháját is mindenki dicséri. Gabby Douglas sárga ruhája egyszerre modern és egyedi, illetve Nina Dobrevnek is remekül áll az overál. A mi kedvencünk Kerry Washington vidám Stella McCatrney koktélruhája. Nézze meg a galériában a többieket is, és válasszon ön is kedvencet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta