A pasik nem buknak a forrónacira

Egy kutatás bebizonyította, hogy a férfiak korántsem akkora rajongói a forrónacinak, ahogy azt egyes nők, mint például Rihanna is gondolnák. A férfiak ugyanis sokkal jobban kedvelik Kate Middleton szerény és kiegyensúlyozott stílusát. A kutatás szerint az angol férfiak 45 százaléka inkább az elegáns ruhákat kedveli, és csak 31 százalék mondta azt, hogy kevesebbet takaró darabokat részesíti előnyben.

tk3s xposure 20072012 mp 0203

A kutatás ezzel persze nem ért véget. A megkérdezettek 17 százaléka azt mondta, hogy nem igazán érdekli, hogy miben jelenik meg valaki egy randin - ha már előzőleg vonzónak találta persze. Nem részletezték, de a kutatás szerint a nagy többség valószínűleg jobban tiszteli azokat a nőket, akik rendesen öltöznek fel.

A Daily Mail cikke szerint a kutatás nem állt meg a ruháknál, hanem rákérdeztek a randizási szokásokra is.

Az angol férfiak 61 százaléka azért megy szórakozni, hogy megismerkedjen valakivel, és 67 százalékuk mondta azt, hogy meg is szólítanának egy-egy nőt, ha megtetszik nekik. És hogy kik tetszenek meg nekik?

A férfiak 55 százaléka azt válaszolta, hogy leginkább az elegánsan felöltözött nőknek kérnék el a számát. Hohó, és miért az elegáns nők? Azért, mert 38 százalékuk elismerte, hogy a kihívó, nyitottabb ruhás nők valamennyire megijesztik őket. A kutatást végző VoucherCodesPro munkatársa azt nyilatkozta, hogy meglepte őket az eredmény. "Azt is bebizonyította viszont , hogy férfiakat tényleg érdekli, hogy miben vannak a nők."

Az, hogy megint Kate Middleton befolyásolt egy trendszerűséget, persze egyáltalán nem meglepő. Nemrég kiderült, hogy Katalin, Cambridge-i hercegné a britek legbefolyásosabb szépségikonja.

Önnek ki tetszik jobban?

Egy nyár elejei kutatásból ugyanis az jött ki, hogy a brit nők harminc százaléka legszívesebben olyan termékeket vásárol, amilyeneket rajta látott. Ezzel sikerült kiütnie többek között Victoria Beckhamet, Kate Moss-t és Cara Delevingne modellt is. Emellett egy időben mindenki frufrut akart vágatni, miután Middletonon hasonlót láttak. Persze előkerültek olyan szórakoztatóbb hírek is, minthogy már az anyósa is az ő stílusát koppintja, és olyan bizarabbak is, hogy egy plasztikai klinika az ő darázsderekát árulja az ügyfeleinek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek