OFFLINE

Miranda Kerr 3 éves címlapját hasznosították újra

2013. augusztus 6., kedd 09:15

A divatipar azért nem arról híres, hogy olyan őrülten természettudatos lenne, de az biztos, hogy ügyesen hasznosítanak újra. Az ausztrál Cosmopolitannak sikerült most belefutnia egy látványosabb címlapnyúlásba. A 2013 augusztusi címplapon ugyanis az ország egyik kedvenc hazai híressége, Miranda Kerr látható olyan ragyogó külsővel, ahogy általában tőle elvárható. Csakhogy a FashionSpot egyik olvasója kiszúrta, hogy ez a fotó került a három évvel ezelőtti Flare magazin címlapjára is. Apróbb különbség persze akadnak, például, hogy a Cosmopolitan borítóján az arca picivel teltebb, vagy hogy résnyire nyitva van a szája, a képszerkesztők tehát valamennyit izzadtak azon, hogy ne teljesen ugyanaz kerüljön oda.

kerrjó

A harminc éves modell egyébként nemrég vonult vissza a Victoria's Secret egyik legmenőb angyalaként, hogy egyéb szenvedélyeinek hódolhasson, és további karrierlehetőségeket aknázhasson ki. Mint mondta, 13 éves kora óra modellkedett, és a fia születése óta gondolkodott a visszavonuláson, mert azóta másképp kell beosztania az idejét. Az ausztrál modell nem ápolt valami önfeledt kapcsolatot a modelltársaival, ugyanis többnyire kimért és tartózkodó módon viselkedett. Könnyen lehet, hogy ezért is válaszották meg a divatvilág egyik leggyűlöltebb arcának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta