OFFLINE

Három hazai tervezőre is szavazhat a Vogue idei tehetségkutatóján!

2013. augusztus 6., kedd 09:17 |

Szavazzon Szimon Ágnes Nórára!
Szavazzon Szimon Ágnes Nórára!

Az idei Muuse x Vogue Talenst versenyén három hazai divattervezőre is szavazhatunk. A koppenhágai székhelyű, nemzetközi divatmárka minden évszakban nagy figyelmet fordít az új tehetségek becserkészésére, idén az ötven elődöntősre való online szavazás után a tíz szerencsés finalistát az olasz Vogue divatszerkesztőjével, Sara Mainóval közös választja majd ki a márka.

A nyertes tervező a muuse.com-on nemzetközileg is értékesítheti majd kollekcióját, illetve egy brandet bemutató interjú is megjelenik majd vele a Vogue Italia honlapján.

Abodi Dórára is szavazhat!
Abodi Dórára is szavazhat!

A Marni, a Max Mara vagy Ann Demeulemeester luxusruháival is kereskedő Muuse és a Vogue idei tehetségkutatóján szavazhatunk az indie cuccokban utazó Zoe Phobic designere, Szimon Ágnes Nóra rock'n' roll ihlette kollekciójára és a tavalyi Vogue Talenst különdíjasa, Abodi Dóra Fellini: Róma inspirálta, geometrikus formákkal és egyedi digitális nyomatokkal készült, New Religion N.1. gyűjteményére is.

D'Ora Tokai Monacóban vezeti couture házát
D'Ora Tokai Monacóban vezeti couture házát

A közönségszavazás augusztus 26-án zárul, a szavazók közül pedig egy ajándékutalványt is kisorsol a Muuse 500 euró (150 ezer forint ) értékben, melyet a Muuse.com webáruházában költhet majd el a szerencsés. A Forrai Magániskola tervezőjére, Szimon Ágnes Nórára ide kattintva, Abodi Dóra szakrális motívumokban gazdag kollekciójára pedig ide kattintva szavazhat.

Update: A luxusruháival ismerté vált D'ora Tokai felhívta rá figyelmünket, hogy ő is versenyben van a tehetségkutatón Heritage Revived névre keresztelt kollekciójával, melyet a monacói örökség és a kortárs mesék ihlettek. A magyar származású, de Monacóban élő, innovatív couture házat vezető tervezőre ide kattintva szavazhat!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta