Három hazai tervezőre is szavazhat a Vogue idei tehetségkutatóján!

Szavazzon Szimon Ágnes Nórára!
Szavazzon Szimon Ágnes Nórára!

Az idei Muuse x Vogue Talenst versenyén három hazai divattervezőre is szavazhatunk. A koppenhágai székhelyű, nemzetközi divatmárka minden évszakban nagy figyelmet fordít az új tehetségek becserkészésére, idén az ötven elődöntősre való online szavazás után a tíz szerencsés finalistát az olasz Vogue divatszerkesztőjével, Sara Mainóval közös választja majd ki a márka.

A nyertes tervező a muuse.com-on nemzetközileg is értékesítheti majd kollekcióját, illetve egy brandet bemutató interjú is megjelenik majd vele a Vogue Italia honlapján.

Abodi Dórára is szavazhat!
Abodi Dórára is szavazhat!

A Marni, a Max Mara vagy Ann Demeulemeester luxusruháival is kereskedő Muuse és a Vogue idei tehetségkutatóján szavazhatunk az indie cuccokban utazó Zoe Phobic designere, Szimon Ágnes Nóra rock'n' roll ihlette kollekciójára és a tavalyi Vogue Talenst különdíjasa, Abodi Dóra Fellini: Róma inspirálta, geometrikus formákkal és egyedi digitális nyomatokkal készült, New Religion N.1. gyűjteményére is.

D'Ora Tokai Monacóban vezeti couture házát
D'Ora Tokai Monacóban vezeti couture házát

A közönségszavazás augusztus 26-án zárul, a szavazók közül pedig egy ajándékutalványt is kisorsol a Muuse 500 euró (150 ezer forint ) értékben, melyet a Muuse.com webáruházában költhet majd el a szerencsés. A Forrai Magániskola tervezőjére, Szimon Ágnes Nórára ide kattintva, Abodi Dóra szakrális motívumokban gazdag kollekciójára pedig ide kattintva szavazhat.

Update: A luxusruháival ismerté vált D'ora Tokai felhívta rá figyelmünket, hogy ő is versenyben van a tehetségkutatón Heritage Revived névre keresztelt kollekciójával, melyet a monacói örökség és a kortárs mesék ihlettek. A magyar származású, de Monacóban élő, innovatív couture házat vezető tervezőre ide kattintva szavazhat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra