OFFLINE

A hét legrosszabbul öltözött női melltartót villantanak

2013. augusztus 6., kedd 09:56

Legutóbb Kristen Stewart volt a hét legrosszabbul öltözött celebe, ő lábait tette csipkés nadrágban közszemlére – önöknek sem tetszett a márkás szett. Most három olyan celebnőt mutatunk, akik az elmúlt héten melltartójukat mutatták meg a világnak, ráadásul direkt. A mindig csinos Diane Kruger teljesen érthetetlenül fogott mellé egy kivágott ruhával, Ashley Tisdale kagylókkal díszített koktélruhája tíz éve is kínos lett volna, Lady Gaga meg csak hozza a szokásos formáját. Részletek a folytatásban!

Diane Kruger egy kaliforniai sajtóturnén villantott fekete melltartót fekete ruhája áttetsző, csontszínű felső betoldása alól. A visszafogott ruhához egyáltalán nem passzolt a melltartót láttató kivágás, és a mintás anyagú melltartó se, de talán a rosszul fésült frizura és az unott arckifejezés még kínosabbá teszi a farmerban csinos színésznő megjelenését. Az apácadresszt idéző Antonio Berardi ruha egyébként tökéletesen illik az idei vallásos trendbe, csak a mellrészét kéne kicsit átalakítani, hogy hordható legyen...

Ashley Tisdale is egy áttetsző ruhával küzdötte be magát a hét legrosszabbul öltözöttei közé a Huffington Poston: a kék koktélruha felső részére kagylókat és tengeri csillagokat hímeztek, a csicsás hímzés alól pedig egy sportos fazonú fekete melltartó néz vissza ránk. Az egyszerre idétlen és ízléstelen szettet Tisdale egy fekete bokacsizmával fejelte meg, ami egy nyári eseményre semmiképp sem megfelelő viselet, egy ilyen hableányos ruhácskával főleg melléfogás.

Ki a legrosszabbul öltözött?

  • 185
    Diane Kruger
  • 88
    Ashley Tisdale
  • 1042
    Lady Gaga

Még Tisdale-nél is hülyébben öltözött fel Lady Gaga, akitől már megszokhattuk, hogy mindig meg tud lepni, úgy is, ha épp a teljesen natúr, sminktelen stílust nyomatja. Sminket nem is viselt a július végi jótékonysági esten, csak egy furcsa, hentesmellényt idéző, földet söprő bőrruhát és egy fekete, csipkés melltartót. Meg rengeteg tetoválást. Akárhogy is nézzük, túl sok egyszerre a kivágott bőr, a csipkemelltartó és a több áttetsző betoldás. Ön szerint ki választott legrosszabbul az elmúlt napokban? A konzervatív stílusú Kruger a széles vállú apácaruhával, Ashley Tisdale a kagylós borzalommal, vagy Lady Gaga a darkos hentesruhával? Szavazzon a hét legrosszabbul öltözöttjére!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta