Farmerrel vagy rövidnadrággal néz ki jobban a méregdrága felső?

Rovatunk múlt heti posztjában Emma Stone két összeállításáról kérdeztük az önök véleményét, ezen a héten kevésbé ismert, de hasonlóan csinos hölgyekkel készültünk. Az idei nyár egyik nagy kedvence, a fehér az egyik főszereplő, ami megjelenik a népszerű overálon és a celebek 'must have' Chloé felsőjén is.

Utóbbinál elég nehéz lesz a döntés, hiszen nem arról van szó, mint a legtöbb esetben, hogy ugyanahhoz a ruhához más kiegészítőket vett fel a két viselője, hanem egyikük farmert húzott, a másik pedig szoknyának tűnő bő rövidnadrágot. Ismét az ön szavazata dönt!

Berenice Marlohe vs. Lilly Becker

A fehér overál jobban mutat

A vörös szőnyeges megjelenésnél - amennyiben kevésbé preferáljuk a ruhát, de mégsem szeretnénk alulöltözöttnek tűnni - tökéletes választás az ujjrész nélküli kezeslábas. Fontos azonban az anyagválasztás, de itt Marlohe és Becker sem hibázott: az általuk választott fehér darab egyszerre volt merev és lágy esésű is.

Berenice Marlohe úgy gondolta, hogy a kontrasztokkal játszik kicsit, ezért egy sápadt sötétkék cipőt húzott lábaira. Ékszereket nem vett fel, azonban száj- és szemhangsúlyos sminket viselt. Ezzel szemben Lilly Becker hangsúlyos fülbevalót és gyűrűket választott a ruhájához, a lábaira pedig szaténos, nem meglepő módon fehér platform cipő került.

Diane Kruger vs. Pace Wu

A Chloé-top nekem most jobban tetszik

Diane Krugernek és Pace Wunak is ugyanaz a Chloé-top tetszett meg, de eléggé eltérő módon viselték. A fehér felső szerencsére nagy szabadságot ad a viselőjének, a bő szabása miatt viselhetik kicsit passzosabb alsóval is, de ugyanúgy elmehet bohém irányba az összeállítás, ha alulra is valami lengét választunk.

Kruger a mindennapi szaladgáláshoz vette fel, ezért nem meglepő, hogy farmerrel párosította. A táska szintén luxusdarab, a Balmain Pierre fantázianévre hallgató szülötte. A lábakra lapos talpú szandál került, a nemlétező sminket pedig oversize napszemüveg takarja. Pace Wu ezzel szemben egy eseményen jelent meg az ikonikus felsőben, amihez oversize, már-már szoknyának látszó rövidnadrágot vett fel. Első pillantásra meghökkentő, de minél tovább nézzük, annál inkább megszokja a szemünk. A lábakra Jimmy Choo került, az állatmintás clutch mellé pedig óriás karkötők társultak.

Stacy Keibler vs. Zhang Xinyi

A Michael Kors ruhát jobban viselte

Stacy Keibler és Zhang Xinyi is egy-egy jeles esemény vendégei voltak, ezért nem meglepő, hogy mindketten a neves Michael Korstól választottak ruhát. A virágminta nem újdonság, szezonok óta tartja magát, az viszont meglepő, hogy mennyire másképpen lehet viselni.

Stacy Keibler lábai sajnos nem látszanak, így azt sem tudhatjuk, hogy milyen cipőt vett fel. Azt viszont igen, hogy egy két tónusú, fémes hatású clutch-ot vitt magával, haját feltűzte és a ruhával tökéletesen harmonizáló, fukszia színű rúzst kent ajkaira. Ékszerek tekintetében csak egy pár decens fülbevalót viselt.Zhang Xinyi ezzel szemben visszafogott sminket és egymáshoz tökéletesen passzoló fülbevaló-nyaklánc párost viselt. A férfiak a vörös szőnyeges eseményen gyakran viselnek órát - legtöbbször szponzor okok miatt -, a nőkre ez annyira nem jellemző. Xinyi mégis úgy gondolta, hogy felvesz egyet, másik kezébe pedig egy nagyméretű, szaténos kézitáska került. A cipője nem meglepő módon egy matt bársony platform magas sarkú.

Oszd meg másokkal is!
Mustra