OFFLINE

Flitteres kukás ruha: menő vagy ciki?

2013. augusztus 4., vasárnap 09:44

Hál' Istennek jó ideje kikoptak a retinaégető flitteres ruhák az utcai divatból, az egyik luxuscuccokat áruló online üzlet, a Browns kínálatában mégis feltűnik egy-egy darab hatásvadász, provokatív szöveggel (Fuck Work vagy I'm having a shit day thanks) ellátott csillogó Ashish márkájú póló a szezonban.

A nevetségesen túlárazott, átlagosan 190 ezer forintba kerülő felsőrészek mellett a thefashionpolice.net szerkesztőinek megakadt a szeme az Ashish névre keresztelt márka legújabb kollekciójának egyik legaggasztóbb szettjén is, melyet egyértelműen a kukások munkaruhája ihletett.

A magát újgenerációs tervezőnek valló, Londonban élő Ashish Gupta saját állítása szerint egy szexi, elbűvölő és sportos kollekciót szeretett volna piacra dobni, melyet a diszkózene, a neon hirdetések, a népi motívumok és a bollywoodi csillogás ihletett.

A munkaruhák megjelenítése a divatban nem újkeletű dolog, 2012 őszére a Céline portás- és gondnok-uniformist, Rick Owens hegesztőruhát, Thom Brownet pedig bányászruhákat tervezett.

Ashish nem fogta vissza magát a narancssárga-fekete és ezüst színű darabok beárazásánál sem, fehér körömcipővel kombinált tréningnadrágjáért – melyből hasonlót nemrég Miley Cyrus is villantott – 290.000 forintot, a flitteres kukásmellényért pedig 229.600 forintot kér a tervező.

Mit gondol, menő kukásruhára ennyi pénzt elherdálni, vagy lehúzásnak találja a divatház flitteres szettjét és inkább rendel magának egy hasonlót 4500 forintért? Szavazzon!

1363 szavazat 1170 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta