OFFLINE

Szexis vadmacskát csinált Michelle Williamsből a Louis Vuitton

2013. augusztus 3., szombat 18:05

A színésznőt választották a cég legújabb reklámarcának. A képeken Marc Jacobs 2013-as őszi kollekciójában bemutatott ruhákban szerepel, de a lényeg természetesen a táska kell, hogy legyen minden esetben. A fotókat, amiket Peter Lindbergh készített, hivatalosan elvileg csak néhány napja mutatták be, és a szeptemberi lapokban fognak szerepelni.

A Louis Vuitton egy közleményben azt mondta, hogy Williamset a független szelleme, a szakmája iránti elkötelezettsége, és a kihívásokat kereső szerepválasztásai miatt kérték fel erre a feladatra. "Ha valamiben nincs kihívás, minek vágjon bele az ember?" - kérdezi a werkfilmben is Williams, és ezzel tökéletesen meg is felelt a szerepének.

e06cc1d8ab86f1a2 0-michellewilliams1.xxxlarge

Williamset valószínűleg azért nem érte akkora meglepetésként, hogy felkérték egy Louis Vuitton-reklámhoz, hiszen nem olyan régen megtette nekik azt a szívességet, hogy a cég egyik ruhájában ment a 2012-es Oscar-gálára, ahol a legjobb színésznőnek járó díjra is jelölték az Egy hét Marilynért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta