Haspóló, férfi-platform: a 10 legcikibb ruha idén

A tőlünk fél éve kivonuló Debenhams végzett felmérést a britek körében, melyben mindenki elmondhatta, melyik idei divathóborttól veri le a víz. „A zokni szandállal való viselése az angol nyári ruházkodás legdurvább melléfogása. Bár a trendmániások szerint lehet, hogy ez épp divatos, a mi vásárlóink minden idők legrosszabb választásának titulálták” – mondta a Daily Mailnek Ed Watson, a cég szóvivője.

David Beckhamet és Justin Biebert fotózták idén zokni-szandálban, de még ez sem menti meg ezt a divatlapok által tényleg promótált, régi ballépést attól, hogy a legcikibb öltözködési szokások listájának elejére kerüljön. A második lett a pest utcáin szerencsére még nem elterjedt, férfiaknak szánt magasított talpú cipő. Harmadik a rapperekhez nőtt mély ülepű nadrág. A plüsstréning is letaszíthatatlan a listáról, akárcsak a háremnadrág, ami tulajdonképp a mély ülepű férfinadrág női megfelelője.

Új befutó a hatodik helyen álló rövid haspóló, amit már szezonok óta próbálnak ránkerőltetni a tervezők és az üzletek, de itthon nem sikerült maradéktalanul bevezetni a trendet – szerencsére. A hasvillantás maximum Miley Cyrusnak áll jól ugyanis, szóval vékony jégen táncol, aki ilyet vesz fel. „Jól néz ki a kifutón, de nem sokan szeretnének ilyenben flangálni az utcán” – foglalja össze Watson.

A nagy trendszetternek tartott Cara Delevingne és Rihanna is minden alaklommal vét a jó ízlés ellen a felmérés szerint, amikor nyilvánosan megjelenik: Rihanna egyik kedvenc kiegészítője a hasitasi, ami a hetedik a ciki ruhák listáján, és gyakran látni csillogó melegítőben vagy bomberdzsekiben, ami a nyolcadik vétek. Cara Delevingne szívesen villant hasat rövid felsőben és szereti a kamionossapkákat, melyek a kilencedik legkínosabb dolognak számítanak az öltözködés terén.

Ön szerint mi a legkínosabb?

Rita Ora szettjeiből egyébként komplett így-ne-öltözzön cikk készülhetne, annyira excentrikus és eklektikus a stílusa: neki jól áll, de jobb, ha más nem próbálkozik vele. Napellenzők, sportmezek, bomberdzsekik keverednek magassarkú designercipőkkel, nézze meg a galériában, érdemes!

A tízedik stílusbaki a Debenhams felmérése szerint egyébként a fodros hajgumi, amit reméltük, már nem hord senki, ezek szerint tévedtünk. Szerintünk hozzá lehetne még csapni a listához a nyáron viselt kötött sapkát, combcsizmát, és bármit, amin swag felirat van. Azon is csodálkozunk, hogy a britek nem keltek ki a napellenzők és a teljes testes márkajelzés ellen: nekünk ezek ugyanúgy cikinek tűnnek, mint rojtokból álló ruhában segget villanatni koncert közben. Nézze meg a galériában a bakizó celebeket, aztán szavazzon, ön szerint melyik a legkínosabb! Ha valamit kifelejtettünk ön szerint, ossza meg velünk kommentben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra