OFFLINE

Bréking: Budapesten forgatott a Zara!

2013. augusztus 3., szombat 16:22

Még javában tombol a nyár, azonban a spanyol Inditex csoporthoz tartozó Zara már az őszi-téli kollekciójáról készült kampányfilmét is bemutatta. Nem lehet hálás feladat a modelleknek 40 fokban szövetkabátban futkározni, de ami még ennél is érdekesebb: a videó Budapesten készült.

Először a fotókat néztük meg és ott is ismerős volt egy-két részlet, de egyértelművé csak akkor vált, hogy fővárosunkban járt a stáb, amikor a Párizsi udvar jellegzetes járólapjai és a Nyugati pályaudvar mennyezete is feltűnt a képkockákon. Mutatunk videót is a bejegyzés végén!

Macsaköves utcák, árkádok és az elhagyatott aluljáró fényei. Számos európai nagyvárosra ráillenek ezek a helyszínek, a szemfülesek viszont egyből kiszúrják, hogy a filmen bizony Budapest szerepel.

A férfikollekcióhoz tartozó kampányvideót forgatták nálunk, Yuri Pleskunk, Marlon Teixeira és Arthur Gosse láthatóak rajta. A srácok három különböző helyszínről indulnak, egy aluljáróban találkoznak, ezután valahogy a csepeli ipartelepre kerülnek. A fiúknak jut idő egy kis bohóckodásra is, a következő helyszín pedig a pályaudvar. Bár azt nem tudjuk, hogy miért pont hazánkat választotta a spanyol cég, azonban rendkívül büszkék vagyunk és nagyon örülünk a döntésüknek! A kampányfotókat ide kattintva tudja megtekinteni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta