no

Bréking: Budapesten forgatott a Zara!

Még javában tombol a nyár, azonban a spanyol Inditex csoporthoz tartozó Zara már az őszi-téli kollekciójáról készült kampányfilmét is bemutatta. Nem lehet hálás feladat a modelleknek 40 fokban szövetkabátban futkározni, de ami még ennél is érdekesebb: a videó Budapesten készült.

Ön felismeri a helyszínt? Ha nem, olvasson tovább és segítünk, mutatunk videót is!
Ön felismeri a helyszínt? Ha nem, olvasson tovább és segítünk, mutatunk videót is!Zara

Először a fotókat néztük meg és ott is ismerős volt egy-két részlet, de egyértelművé csak akkor vált, hogy fővárosunkban járt a stáb, amikor a Párizsi udvar jellegzetes járólapjai és a Nyugati pályaudvar mennyezete is feltűnt a képkockákon. Mutatunk videót is a bejegyzés végén!

Macsaköves utcák, árkádok és az elhagyatott aluljáró fényei. Számos európai nagyvárosra ráillenek ezek a helyszínek, a szemfülesek viszont egyből kiszúrják, hogy a filmen bizony Budapest szerepel.

A férfikollekcióhoz tartozó kampányvideót forgatták nálunk, Yuri Pleskunk, Marlon Teixeira és Arthur Gosse láthatóak rajta. A srácok három különböző helyszínről indulnak, egy aluljáróban találkoznak, ezután valahogy a csepeli ipartelepre kerülnek. A fiúknak jut idő egy kis bohóckodásra is, a következő helyszín pedig a pályaudvar. Bár azt nem tudjuk, hogy miért pont hazánkat választotta a spanyol cég, azonban rendkívül büszkék vagyunk és nagyon örülünk a döntésüknek! A kampányfotókat ide kattintva tudja megtekinteni.

Oszd meg másokkal is!
no

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek