OFFLINE

Anna hercegnő évtizedek óta ugyanazt hordja

2013. augusztus 2., péntek 12:17

Anna brit királyi hercegnő (teljes néven Anna Erzsébet Alíz Lujza) II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg egyetlen lánya, jelenleg az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a tízedik. Két gyereke van, Peter és Zara, hobbija a farológia, a világítótornyok tanulmányozása – írja a Wikipedia. De ennél sokkal érdekesebb, hogy Anna ügyes lovas, és bár sokszor vannak reprezentatív feladatai, egyáltalán nem ad az öltözködésre.

Jobban mondva a protokolláris előírásokat rendesen betartja, ruhái mindig térdig érnek, nem kihívóak, minden előírásnak megfelelnek, csak éppen nem állnak neki jól – a stílusérzék hiányát lánya, Zara is örökölte. A 62 éves Anna hercegnő a friss fotókon is úgy néz ki, mintha a 80-as éveket élnénk, nem véletlenül: a Daily Mail figyelt fel arra, hogy a hercegnő simán felvesz olyan estélyiket, kosztümöket, amiket több évtizeddel korábban már viselt.

Önnek hogy tetszik Anna öltözködése?

 • 1025
  Szimpatikus, hogy nem csak egyszer hord egy darabot
 • 183
  Borzasztóan stílustalan!
 • 355
  Tök normális, én is ezt csinálom
 • 808
  Jó neki, hogy belefér a 30 éves ruháiba...

Rengeteg kép bizonyítja, hogy a hercegnő alakja nem változott az elmúlt 30 évben, viszont stílusa sem. A puffos ujjú, színes, csillogó anyagú estélyik a 90-es években talán divatosnak számítottak, de mai szemmel inkább viccesek, a kanárisárga, válltöméses kosztümök soha nem álltak Annának, de lelkesen hordja őket. Kalapokat, brossokat is évtizedeken keresztül hord – és még Katalin hercegnére mondják, hogy az újrahasznosítás nagymestere! Nekünk szimpatikus, hogy Anna nem költ ruhára, és nem lohol a trendek után, de azért az udvar beszerezhetne neki pár szebb darabot. Nézze meg a galériában, milyen ruhákat, kiegészítőket hasznosít újra a hercegnő!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta