OFFLINE

Menő vagy ciki a pókszerű orrpiercing?

2013. július 30., kedd 11:59

Ilyen a piercing közelről, modell nélkül.
Ilyen a piercing közelről, modell nélkül.
Fotó: Asos

Óriási piercinget kezdett forgalmazni az ASOS, amiről eleinte azt hittük, hogy egy hatalmas pók, ami megtámadta a modell arcát. Amikor kicsit jobban is megvizsgáltuk, végül arra jutottunk, hogy mégis talán jobban hasonlít egy szitakötőre. "Trendszetter, izgalmas és sokszínű. Az ASOS kollekció egyszerre teremti és töri meg a divat szabályait. A londoni, központi dizánj csapatunknak a divat legérdekesebb trendjei mutatnak irányt, így gondoskodunk arról, hogy minden szezonban a legmenőbb cuccaid legyenek" – írja magáról az ASOS.

Az egy dolog persze, hogy hatalmas a piercing, így nem csak az orrfújást nehezíti meg a viselése, hanem az étkezést is. Aki hasonlót választ, az biztos számol a kockázatokkal is. Sokkal fájdalmasabb problémának tűnik, hogy ez a piercing távolról, mintha fémes bajszot is csinálna a lányoknak, amit sajnos a legkevésbé sem lehet vonzónak nevezni. Könnyen lehet, hogy nincs persze igazunk, ezért döntse el inkább ön, hogy menőnek számít-e egy ilyen rohadt nagy, díszes orrkarika vagy sem. Ennek eldöntéséhez annyit lehet még érdemes tudni, hogy öt fontba, azaz kábé 1800 forintba kerül és az orron kívül fül díszítésére is alkalmas.

2308 szavazat 1476 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta