OFFLINE

Jövőre divatba jön a tanga?

2013. július 29., hétfő 20:16

A miami bikinihét erősen gondolkodóba ejtette a divattal foglalkozó újságírókat és bloggereket: vajon tényleg divatba fog jövőre jönni a tanga? Ahogy a Fashionista is megjegyezte, különböző nemzetközi cégek érkeztek tangákkal a bemutatóra, mint például a Minimale Animale, az Indah vagy a brazil Poko Pano. Ebből aztán olyan gyors következtetéseket vontak le, hogy a trend teljesen megállíthatatlan lesz, hiszen már is nemzetközi irányzatról van szó. Emellett rendesen pánikba is estek, pedig a tangával nagy bajok azért nincsenek. Csak imádkozhatunk, hogy a fecske is újra menő legyen a férfiak között,  és már is sokkal szórakoztatóbb lesz egy-egy strandolás.

A képek tanúsága szerint annyira nem voltak azért merészek a tervezők, hogy igazi, hamisítatlan csíktangát húzzanak a modellekre, mindegyik apróbb bikinialsót igyekeztek feldobni valamivel, és leplezni, hogy ez valójában tanga lenne. Hol itt, hol ott megpróbálták azért szélesebbre venni az anyagot. A lényeg viszont mégiscsak az, hogy tényleg alig takarnak valamit, és a férfiak boldogan legeltethetik a szemüket. Ön mit gondol egyébként a tangáról? Szavazzon, hogy szívesen hordana-e a nyáron egy-egy könnyebb darabot, vagy titkon (netán kevésbé titkon) szorított azért, hogy többé-kevésbé kipusztuljon a partokról?

Szereti a tangát?

  • 1573
    A sátán találmánya
  • 6216
    Király!

Ahogy a Velveten összeszedtük, a 2014-es fürdőruhák között a tangákon kívül is akadtak merészebb darabok. Az Agua Bendita nevű cég például olyan bikinifelsőket tervezett, ami ideális mellaljvillantáshoz, a Dolores Cortes bikinik fémből készültek, a Beach Bunny pedig feltalálta, hogy hózentrógert is adnak a ruhák mellé. Ezek a fürdőruhák, bár nem érdemes mindegyiket komolyan  venni, azért izgalmasabbak, mint amiket nemrég a belvárosban mutattak be. A divathéten persze férfi modellek is felbukkant, őket ide kattintva tudja megnézni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta