OFFLINE

Hogy dögösebb Emma Stone: virágokba borulva vagy minimalistán?

2013. július 29., hétfő 10:36

A heti Kinek állt jobban? rovatunkban sokszor vannak visszatérő vendégek és az is előfordul, hogy egyvalaki több mérkőzésben is részt vesz. Ilyen ez a mai poszt is, hiszen Emma Stone-t láthattuk már korábban, és most ő az, aki kétszer is összeméri erejét. Először egy kéttonusú ruhában találkozik Stephanie Gilmore-ral, majd Hofit Golannel párbajozik egy gyönyörű virágos-csipkebetétes darabban.

Vendégünk még a múlt héten szintén versengő Jennifer Lopez is: akkor kevesebb szavazatot kapott, mint ellenfele; kíváncsiak vagyunk, ön most hogyan dönt?

Stephanie Gilmore vs. Emma Stone

Gilmore vagy Stone?

 • 1078
  Stephanie Gilmore
 • 1503
  Emma Stone

Emma Stone első körben egy kéttonusú ruhát visel. A fehér és a kanárisárga, átlósan felezett ruha tipikusan nyári darab, a színkombinációnak köszönhetően pedig minden bőrön jól mutat. Így esett meg, hogy az arisztokratikusan fehér Stone-on kívül a némileg barnább Stephanie Gilmore is ezt a ruhát választotta egy eseményre.

Míg Stone egy nude színű, lakkhatású Louboutin cipőt vett fel, és élénk narancs rúzst viselt hangsúlyos szemöldökkel, decens fülbevalókkal, addig Gilmore a ruhához passzoló fehér magas sarkú szandált választott, ajkait pedig pinkre színezte. Míg Stone-on kicsit lóg a ruha, addig Gilmore testére tökéletes ráidomul; az, hogy melyik néz ki jobban, az ön döntése!

Hofit Golan vs. Emma Stona

A virágmintás csipkeruha jobban tetszik

 • 1623
  Hofit Golanen
 • 1013
  Emma Stone-on

Ez Stone kisasszony második meccse, de ellenfelet és természetesen ruhát is váltott. A sárga-fehéret egy virágmintás, csipkeapplikációkkal rendelkező darabra cserélte, Gilmore-t pedig Hofit Golanre. A ruhadarab első pillantásra nagyszüleink bútorait és gobelinjeit juttathatja eszünkbe, de van benne valami, ami mégis megfosztja őket az avítt jelzőtől. Lehet, hogy a szabás vagy csak a csipkebetétek teszik, mindenesetre mi is elfogadnánk a ruhatárunkba és nem éreznénk magunkat úgy, mint Kim Kardashian a kanapéruhájában.

Hofit Golan egy platformos, pezsgő színű, pántokkal ellátott magas sarkú cipőt vett fel hozzá, elég meglepő választás, de végülis passzol hozzá. A táskáját a cipőjéhez igazította, hasonló színekben és csillogásban pompázik. Haját kiengedte, natúr sminket és csak néhány karkötőt és gyűrűt viselt. Emma Stone maradt a jól bevált nude magas sarkú cipőjénél, neki táskára nem volt szüksége. Körmeit barnára festette, a sminkje neki is - a megszokott módon - természetes, haját eltűzte, két kristályfülbevalót és számos gyűrűt vett fel. Habár a ruhájuk ugyanolyan hosszú, Golan inkább az alsó, áttetsző csipkerészből kért többet.

Jennifer Lopez vs. Lily Cole

A királykék ruhát jobban viselte

 • 1566
  Jennifer Lopez
 • 702
  Lily Cole

Posztunk utolsó mérkőzésére is nagy nevek jutottak, Jennifer Lopez és a modell Lily Cole került szembe egymással. Mindketten egy testhezálló királykék, itt-ott átlátszó betétekkel rendelkező ruhát választottak, amelyhez természetesen eltérő körítést álmodtak meg.

Sajnos Lopez cipője nem látszik, így csak arról tudunk beszámolni, hogy egy fekete bőr állatmintás clutch-ot vitt magával, a füleibe pedig kristályfülbevalókat akasztott. Habár az énekesnő az egyik legszexisebb hölgy a világon, nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy előnyösek számára a zárt nyakrésszel rendelkező, teljesen testre feszülő ruhák. Persze nem nekünk kell döntenie, hanem önnek! A modell Cole nem ment biztosra, curry színű, strasszokkal kirakott pántos magas sarkú szandált választott a ruhához. Sminkje teljesen natúr volt, haját eltűzte, ékszert nem viselt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta