A legmenőbb táskák Párizs utcáiról

A párizsi couture divathét a legizgalmasabb eseménynek számít a szakmában, itt mutatják meg a tervezők, hogy mire is képesek igazán. Ilyenkor nemcsak ők igyekeznek a legjobbat nyújtani, hanem az utcákon sétáló fashionisták is. Csakis a legszebb (és sokszor a legdrágább) ruhájuk jöhet szóba, ha az öltözékükről van szó, viszont a kiegészítőknek is fontos szerep jut, ezért az sem mindegy, hogy milyen táskát választanak.

Összegyűjtöttünk egy galériányi fotót, ahol a legötletesebb vagy legdivatosabb táskákat mutatjuk meg Önnek. A francia főváros utcáin - nem meglepő módon - elég nagy arányban találhatunk Chanel-darabokat, a híres LEGO elnevezésűbe is belefutottunk.

Louis Vuitton, Celine, Doir és Charlotte Olympia remekműveit is viszontláttuk az utcai divatot bemutató fotókon,de szép számmal képviseltették magukat a vintage üzletekből vagy nagymama szekrényéből származó darabok is.

A táska státuszszimbólum, így egy sima farmer-póló összeállítást is magasabb szintre tudunk emelni egy olyan táskával, amin Michael Kors vagy Louis Vuitton monogrammja díszeleg. Tudják ezt a párizsi hölgyek is és ennek fényében választják meg azt a darabot, aminek a fotója körbejárja a street style és divatblogokat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra