OFFLINE

Mihalik Enikő felidézi a hatvanas éveket

2013. július 26., péntek 15:15

Mihalik Enikővel idézik a hatvanas éveket
Mihalik Enikővel idézik a hatvanas éveket

A nyári szezonban két fesztiválozós, hippi stílusú katalógusban is pózoló Mihalik Enikő a címlaplánya az orosz Allure Magazin augusztusi kiadásának – írja a designscene.net. A címlap érdekessége, hogy az 1960-as évek ihlette sminkben, macskaszemekkel látható magyar modellről lőtt fotó kísértetiesen hasonlít a huszadik század egyik legmeghatározóbb divatfotósa, Richard Avedon által készített legendás címlapra, melyet a Harper Bazaarnak készített 1965 áprilisában.

Melyik címlap jobb?

  • 155
    A Mihalik Enikővel készült
  • 113
    A Jane Shrimptonnal készült

Az Allure divatfotósa minden bizonnyal a sztárfotós és múzsája előtt kívánt tisztelegni az arcot előtérbe helyező, hangsúlyos borítóval, melyen negyvennyolc évvel ezelőtt a hatvanas évek egyik ikonikus arca, az angol származású modell és színésznő, Jean Shrimpton volt látható. A nosztalgiázó Allure modellválasztásán nem lepődtünk meg, hiszen köztudott, hogy Mihalik Enikőnél nincs jobb vintage modell a szakmában. Önnek hogy tetszik Mihalik címlapja?

Jean Shrimpton 1965-ben
Jean Shrimpton 1965-ben

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta