OFFLINE

John Malkovich hordható férfiruhákat tervezett

2013. július 26., péntek 09:48

A színészként, producerként és rendezőként is ismert John Malkovich évek óta foglalkozik divattervezéssel. A divatért szenvedélyesen rajongó művész a napokban mutatta be legújabb férfi kollekcióját, melyet a 2009 óta működő Technobohemian márkával közösen készítettek.

Az 1953-ban született Malkovich a WWD.com-nak elmondta, hogy mindvégig jelen volt a tervezési folyamatnál, melyhez egy olasz textiltervező csapat állt a segítségére. A bohém, de kozmopolita stílusú bermudák, kabátok, ingek és kiegészítők a farmernadrágok kivételével mind Olaszországban készültek.

„Egyes darabok nagyon színesek, míg mások inkább diszkrétek, de mindegyik kényelmes és könnyen kombinálható. A Technobohemian egy szabad, romantikus életformára törekszik. Mindig is szerettem a ruhákat, már nagyon fiatalon érdekelt a divat. Tetszik, hogy ezáltal kifejezhetjük önmagunkat.

"Közép-Nyugaton nőttem fel, meglehetősen távol az óceán- vagy tengerparttól, így mindig vonzott a kaliforniai életstílus, a szörfözés, a strandolás egzotikus és elbűvölő világa. Gyakran tervezek a forgatásokon is, van hogy sokat kell várni egy-egy jelenetre, de képtelen vagyok tétlenül ülni és nem csinálni semmit, így inkább dolgozom. Háklis vagyok arra, ha foltos a ruhám, így soha nem indulok el sehova folteltávolító nélkül” –  mondja stílusos és sokoldalú kollekciójáról Malkovich.

Az elegáns mintákban erős márka és a színész tizenhét darabból álló kapszulakollekciója már elérhető a Yoox.com online boltjában átlagosan 50.000 és 120.000 forint közötti áron. Nézze meg a galériában, hogyan zajlott Malkovich divatbemutatója a Provence-i Chateau de l'Ange kertjében!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta