OFFLINE

Nézegessen hangulatos tengerparti képeket!

2013. július 25., csütörtök 19:46

Nem mindenki jut el a tengerpartra nyáron, pedig milyen jó lenne, ugye? Ha önnek is hiányzik a homokos part, a napsütés és a sós tengervíz, nézegesse kicsit galériánkban a szép régi képeket: fenti fotón például a hölgy az 1900-as évek elején nyaral valahol Délkelet-Ázsiában, de talál a képet Ava Gardnerről, Diana hercegnőről és sok-sok 50-es évekbeli modellről is. Egyik kedvenc fotónkat egy magyar származású fényképész, Zoltan Glass készítette, azt is megtalálja a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta